Начало Справочник Производители Church Dwight

Church Dwight

Church Dwight - изображение

CHURCH DWIGHT е основана през 1846 година в Юинг, Ню Джърси. Компанията е една от най-бързо развиващите се в пакетирането на стоки и лидер в производството на опаковки за продукти за домакинството и личната хигиена с марки ARM & HAMMER, Trojan, First Response, Наир, Spinbrush, Oxi Clean, Orajel и други. Дейността на компанията е разделена на три основни сегмента: потребители на вътрешния и международен пазар и "Специални продукти".

Вътрешният потребителски сегмент включва осемте мощни марки: ARM & HAMMER, Trojan, First Response, Nair, Spinbrush, Oxi Clean, Orajel и XTRA.

Международният потребителски сегмент разполага с широка гама от битови уреди и продукти за лична хигиена, като марките се разпространяват в Канада, Франция, Австрия, Великобритания, Мексико, Бразилия и Китай.

Сегментът "Специални продукти" е най-големият производител на натриев бикарбонат, който се продава заедно с други специфични неорганични вещества. Те се прилагат както в индустрията и медицината, така и в хранително-вкусовата промишленост.

Държава: САЩ
Сайт: www.churchdwight.com

4.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниИсторияСнимкиЛюбопитноОрганизацииПсихологияЛайфстайлОбразованиеСоциални грижиХранене при...РецептиСпециалистиЗдравни съветиБотаникаАнкетиЛеченияАлт. медицина