Начало Справочник Производители Dr. Keskin / Д-р Кескин Логистик ЕООД

Dr. Keskin / Д-р Кескин Логистик ЕООД

Dr. Keskin / Д-р Кескин Логистик ЕООД - изображение

"Д-р Кескин Логистик" ЕООД се фокусира в сферата на природосъобразното и здравословно хранене. Фирмата се занимава с производството и дистрибуцията на широка гама диетични и диабетични храни. Продуктите с марка Д-р Кескин са на българския пазар от 1996 година. Оттогава насам марката се настанява трайно в България.

Репутацията на "Д-р Кескин Логистик" ЕООД е резултат от коректно и отговорно отношение към поетите ангажименти и от безкомпромисното качество на предлаганата продукция. Фирмата разполага с високотехнологично оборудване в производствения процес, както и с квалифициран ръководен и изпълнителен персонал. В позиция на свито потребление и сериозна конкуренция, фирмата отстоява и разширява позициите си на пазара.

Адрес: гр. София, ул. "Княз Борис I" № 195
Тел.: 0898 55 3350
E-mail: info@keskin.bg
Сайт: www.keskin.bg

4.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеРецептиЛеченияНовиниБотаникаЛюбопитноСнимкиХранене при...ЛайфстайлЗдравни съветиИнтервютаАлт. медицинаДиетиОрганизацииИсторияПсихологияОбразованиеСоциални грижиСпециалистиВидеоАнкетиСпортТестовеЗаведенияКалкулаториПатологияХрани и ястияИзследванияКлинични пътекиЗдравни проблемиФизиологияСтатистически проучвания