Начало Справочник Производители Botanic / Ботаник

Botanic / Ботаник

Botanic / Ботаник - изображение

Ботаник е серия натурални продукти, всеки от които е създаден с най-добрите подбрани съставки. Компанията непрестанно търси доказателства за ефективността на изделията, както от народната медицина, така и от съвременни медицински проучвания. Ботаник анализира концентрациите и дозите и комбинира екстракти със синергичен механизъм на действие, за да осигури желания ефект. Тя избира между най-добрите световни доставчици и производители, които притежават отлична репутация.

В производството на продуктите си Ботаник не добавя изкуствени консерванти, овкусители, оцветители, ароматизатори и съставки от животински произход. Всичко се заражда, благодарение на огромното желание на компанията да е възможно най-близо до растенията. Освен че са храна, те са и лек за здравните неразположения на хората, тъй като съдържат букет от отличителни фитосъставки с подходящо действие за човешкия организъм.

Дистрибутор за България е Брандекс България ЕООД.

Адрес: гр.София, ул. "Кукуш" № 1
Тел.: 02 821 1500
E-mail: info@botanic.cc
Сайт: botanic.cc

3.5, 2 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеЛюбопитноРецептиПсихологияЛайфстайлОрганизацииОбразованиеНовиниИсторияСоциални грижиСнимкиХранене при...Здравни съветиСпециалистиБотаникаСпорт