Начало Справочник Производители Biocodex

Biocodex

Biocodex - изображение

Biocodex е независима фармацевтична компания, основана през 1953 година с първоначален фокус върху гастроентерологията. Тя се отличава с производство на пробиотика "Saccharomyces boulardii", който оказва положителен ефект върху чревната микрофлора.

Основната цел на компанията е здравеопазването. Ето защо тя предоставя качествени продукти и услуги, които подобряват здравето и начина на живот. Biocodex непрекъснато се стреми да разработи значими решения за здравни грижи с оптимален баланс между ефикасност и безопасност.

Днес компанията разширява дейността си в много терапевтични области, които включват: гастроентерология, неврология и психиатрия, оториноларингология и ревматология. Тя се превръща в мултинационална корпорация, която оперира в над 100 страни и упражнява производствена, търговска, научноизследователска и развойна дейност.

Biocodex си партнира с международни филиали в Белгия, Мароко, Русия, Турция, САЩ и Канада. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени на територията на 5 континента чрез мрежа от дъщерни дружества, дистрибутори и търговци на дребно.

Държава: Франция

Сайт: www.biocodex.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниОрганизацииИсторияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлАптекиСоциални грижиСнимкиРецептиХранене при...СпециалистиЗдравни съветиЗаболявания (МКБ)БотаникаМедицински изследванияИнтервютаТестовеАлтернативна медицинаЛеченияЗаведения