Начало Справочник Производители 7th Heaven / Montagne Jeunesse

7th Heaven / Montagne Jeunesse

7th Heaven / Montagne Jeunesse - изображение

Маски за лице Montagne Jeunesse съдържат натурални плодови екстракти и напълно естествени аромати. Продуктите са вегетариански ориентирани, без парабени и никога не са тествани върху животни. Компанията е основател на козметичната индустрия Коалиция за хуманно отношение към животните (CICAW). Нейна движеща сила от самото начало е етиката към животните. Всички продукти са одобрени от Вегетарианската асоциация, Хора за етично отношение към животните (PETA), Британския съюз за премахване на вивисекция (BUAV).

Маските за лице са подходящи за всички типове кожа и са с разнообразни свойства - от кремообразни кални маски за дълбоко почистване до нежното докосване на пилинг маските с плодови екстракти за почистване и свеж тен.

Компанията е създадена през 1985 г. и по време на своето 30-годишно съществуване остава вярна на традицията си да смесва натурални съставки с липса на каквато и да било жестокост в производството на вегетариански продукти. Името, което екипът избира, Montagne Jeunesse от френски означава "планинска младост". През 2015 г., в навечерието на своя юбилей, компанията решава да отбележи събитието с ново име - 7th Heaven.

Сайт: www.my7thheaven.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноНовиниСнимкиОрганизацииИсторияНормативни актовеПсихологияСоциални грижиАлт. медицинаБотаникаСпортПатологияКлинични пътекиСпециалистиИзследванияЛечения