Начало Справочник Производители Ahava

Ahava

Ahava - изображение

Ahava създава своята съвременна и екологична фабрика, с изглед към живописните гледки на Мъртво море, през 1988 г. Компанията е производител на изделия за лице и тяло. В стремежа си да запази крехкото екологично равновесие на езерото в Близкия Изток, фирмата реализира иновативен процес за пречистване на отпадъчни води. Благодарение на тази технология чистата вода може да се върне обратно в околната среда след използването й за създаване на различни продукти. С откриването на новия център Ahava Dead Sea Laboratories, компанията се превръща в туристическа дестинация.

През 1992 година Ahava започва износ в цял свят на серия продукти с минерали от Мъртво море в областта на грижата за кожата.

През 1995 година фирмата отваря първия си магазин в Израел.

През 1996 година компанията стартира първата си уникална линия с продукти за отмиване на кална основа.

През 2003 година фирмата започва кампания с участието на австралийския модел Джоди Гордън.

През 2005 година Ahava започва производство на мъжка линия, формулирана да отговори на специфичните предизвикателства на кожата.

През 2007 година компанията отваря вратите на първите си водещи магазини в света: Лондон, Берлин и Сингапур.

През 2009 година фирмата променя продуктовата си линия, за да стане "skin friendly". За да се разшири Ahava отваря лаборатория в площ от Мъртво море, в която извършва тестове на продуктите, като за целта се събират човешки кожни клетки, чрез дарения.

През 2010 година компанията лансира грим на минерална основа, който е съставен в прахообразни и течни форми.

През 2011 година Ahava стартира глобално преформулиране на продукти с нови опаковки, както и с подновена архитектура. Компанията лансира EXTREME, като най-напредналата серия с грижа против стареене в съответствие с дневен и нощен крем.

През 2012 година фирмата предлага продукти за лечение, посветени на кожа, която се нуждае от специални грижи.

През 2013 година Ahava празнува 25 години, като произвежда продукти за света с минерали от Мъртво море и стартира първия по рода си серум "Dead Sea Osmoter", който рехидратира, подновява и озарява кожата.

Държава: Израел

Сайт: www.ahavaus.com

4.5, 2 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиНовиниИсторияОрганизацииПсихологияСоциални грижиХранене при...РецептиСпециалистиБотаникаСъставкиТестовеФизиологияСпортАлт. медицинаЕ-тата в хранитеЛеченияХрани и ястияКлинични пътекиКалкулаториПатологияИзследвания