Начало Справочник Производители Галиканея ЕООД / Gallicanae LTD

Галиканея ЕООД / Gallicanae LTD

Галиканея ЕООД / Gallicanae LTD - изображение

"Галиканея" ЕООД е производител на натурални козметични продукти. Фирмата е със седалище в град Карлово, разположен в изключително живописен район, част от Розовата долина. "Галиканея" ЕООД предлага козметични серии, базирани на масло от гроздови семки и българска маслодайна роза. Продуктите са произведени според международните изисквания за екологични продукти. Фирмата създава широка гама от натурални изделия, базирани на розово масло, билки, пчелни продукти, йогурт, гроздови семки и други. "Галиканея" ЕООД има за цел, да предложи продукти, отличаващи се със своята уникалност и така да осъществи дълготрайна връзка с клиентите си.

Gallicanae LTD представя колекция от продукти, който се грижат за кожата на лицето и тялото, ръчно направени и украсени, произведени с натурално етерично масло от роза, притежаващо положителен хармонизиращ ефект върху кожата и сетивата.

Адрес: гр. Карлово, офис: гр. Стара Загора, ул. "Капитан Никола Андреев" № 4
Тел.: 0889 05 6060
E-mail: gallicanae@abv.bg
Сайт: gallicanae.bg

0.0, 0 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеЛайфстайлЛюбопитноНовиниБотаникаСнимкиИсторияОрганизацииПсихологияОбразованиеСоциални грижиРецептиХранене при...Здравни съветиВидеоТестовеСпециалистиСпортФизиологияКлинични пътекиКалкулаториАлт. медицинаПатологияИзследванияЛечения