Начало Справочник Здравни заведения Област София София град УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" ЕАД

УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" ЕАД, гр. София

Област София

УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" ЕАД, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Здраве" № 2

Телефон: 02 895 6020; 02 895 6022; 02 895 6064

E-mail: uheg@medicalnet-bg.org

Сайт: http://www.usbale.com

Още информация:

Университетската специализирана болница за активно лечение по ендокринология "Акад. Иван Пенчев" ЕАД (УСБАЛЕ) съхранява шестдесет годишна история. Болничното заведение разполага със съвременен консултативно-диагностичен блок, в който се извършват консултации, изследвания, прегледи, прием в клиниките, както и последващо наблюдение. На разположение в болницата са висококвалифицирани лекари.

В болницата са учредени специализирани клиники по надбъбречни и гонадни заболявания, диабетология, тиреоидни и метаболитни костни заболявания, хипоталамо-хипофизарни и ендокринна хирургия.
УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" има сключен договор с НЗОК за лечение по клинични пътеки на ендокринни заболявания и за извършване на лабораторни изследвания: хормонални, хистологични, имунологични, ехографски и цитогенетични.

Лечебното заведение разполага със съвременна болнична информационна система, която има интегрирани функции, чрез които се осигурява проверка за възможни нежелани лекарствени реакции. Съветващата система е осъществена благодарение на голям европейски проект (PSIP). Тя служи за подпомагане на специалистите при вземане на решение и по този начин се постига висококачествено на лечение.

фасада на болницата

3.3, 11 гласа

РАБОТИ ПО СЛЕДНИТЕ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ

ОЩЕ Специализирани лечебни заведения В ОБЛАСТ София

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Клинични пътекиСпециалисти