Начало Справочник Производители MyCli

MyCli

MyCli - изображение

MyCli е изследователска фармацевтична компания, създадена през 1999 г. и притежаваща собствен лиценз. Развива се в областта на козметиката с научен екип от световни и доказани експерти, като най-известният от тях е пластичният хирург Romulo Mene.

Компанията непрекъснато търси иновационни методи срещу продължителното стареене. Специалистите на MyCli не говорят за продукти, а за протоколи на нанасяне. Според тях, за да се чувстваме добре в кожата си са необходими само някои лесни и прости ежедневни действия. Основно значение за компанията има покритието на потребителските нужди, с цел клиентите да живеят по-дълго и по-добре, чувствайки се млади.

Човешкият организъм е една вселена, направена от много взаимосвързани биохимични процеси. Кожата е може би най-сложната и чувствителна част от тялото. Тя е огледало на вътрешното благополучие на човек, негова визитна картичка пред света. Основна цел и приоритет на компанията е превенцията. MyCli съветва да се нанасят избрани протоколи върху кожата, като може да се започне с тестове за окисляване, които са първата стъпка към по-дълбокото познаване на кожата и нейните нужди. Компанията предлага красота и благополучие за кожата.

Официален представител за България е БС Фарма ЕООД.

E-mail: mycli_bulgaria@abv.bg
Сайт: www.mycli.it

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлНормативни актовеБотаникаСнимкиНовиниСпортРецептиИсторияСоциални грижиОрганизацииПсихологияТестовеВидеоХранене при...МикробиологияПатологияФизиологияАлт. медицинаСпециалистиЛеченияИзследванияКлинични пътекиЗаведения