Начало Справочник Производители MuscleMeds Performance Technologies

MuscleMeds Performance Technologies

MuscleMeds Performance Technologies - изображение

MuscleMeds Performance Technologies представя върха в науката за хранителните добавки. Съвременната компания обединява подобряване на производителността с хранителна технология на фармацевтична основа. Използвайки напреднали научни изследвания и продуктови иновации, учените на MuscleMeds разработват нови патентовани технологии за драстично подобряване на представянето на спортистите.

Компанията създава някои от най-интересните продукти в спортната научна индустрия. Продуктови иновации като фармадинамичната хранителна хормонална манипулация и напредъка при термогенното изгаряне на мазнините, съпроводено с явно увеличение на силата, поставят MuscleMeds преди конкуренцията. Откриването на нови технологии и продукти като Carnivor - първият протеин изолат от телешко, и eNoxide, правят компанията лидер в иновационното спортно хранене.

Доказателство за ефикасността на продуктите е присъединяването на професионалния културист Кай Грийн към екипа на MuscleMeds. Ранните изследвания и разработки на продуктите, използвани от Кай, който е тестов обект, водят до създаването на пълна гама продукти. Благодарение на това, Хищникът се сдобива с повече от 30 кг. твърди и плътни мускули. Работата на Кай с изследователите на компанията и техните напреднали формули допринасят за неговите победи през 2009 и 2010 г. в Arnold Classic.

MuscleMeds Performance Technologies предлага най-доброто в областта на иновациите, науката и производителността.

Държава: САЩ
Сайт: www.musclemedsrx.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ИсторияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиНовиниСпортСоциални грижиОрганизацииНормативни актовеПсихологияБотаникаЛеченияХранене при...Спорт и туризъмЗдравни съветиИнтервютаФизиологияОбразованиеДиетиТестовеЗаведенияАнкетиСпециалистиРецептиАлт. медицинаОткрития