Начало Справочник Производители Microlife AG

Microlife AG

Microlife AG - изображение

През 1981 г. Кин Июан Лин създава Micro Idea Instruments Co. Ltd. Години по-късно, през 1993 г., е основана Microlife Group. Корпорация Microlife AG, Швейцария е създадена през 1996 г. Компанията започва дейността си, следвайки визията на своя основател и до днес помага за информираността относно здравеопазването по света.

Microlife е един от световните лидери в разработването и производството на медицинска диагностична апаратура за домашно наблюдение и клинична употреба. Компанията се стреми към високо качество, надеждност и точност. Разработват се технологии в полза на здравето, а стандартът за качество е също толкова висок, колкото при професионални изделия. Апарати за кръвно налягане, дигитални термометри, инхалатори и гъвкави затоплящи апарати са основната дейност на Microlife. Чрез своите продукти и услуги, Microlife дава възможност на потребителите да бъдат в състояние да управляват и да подпомагат собственото си здраве. Като пионер в производството на дигитални термометри, несъдържащи живак, продуктите на корпорацията са свободни от опасните за околната среда вещества.

Измервателните уреди на Microlife дават информация за здравното ви състояние. Те осигуряват независимост, за да можете да се наслаждавате оптимално на живота. Надеждността и точността на измерените стойности са от решаващо значение. Медицинските изделия са клинично валидирани и гарантират най-високо ниво на безопасност. Те са стабилни и лесни за употреба. Успехът на първия уред, дигиталният клиничен термометър, създаден през 1981 г., потвърждава, че е желателно изследванията в областта на диагностичното оборудване да продължат. Термометърът продължава да бъде част от продуктовата гама и до днес. Microlife е водещ световен производител в областта на термометрите. Този фундаментален подход се развива постепенно, за да обхване една обширна област - сферата на домашната диагностика. Сегашната гама от продукти покрива всички форми на измерване и диагностично оборудване. Предлага се всичко необходимо за анализиране на състоянието. Преди това е било възможно да се извършва само от лекари и в лаборатории. 

Microlife произвежда системи за хора, като се вземат предвид етични и културни съображения. За благото на индивида по всяко време. Хора от всички краища на света поемат отговорност за контрол над тялото и благосъстоянието си чрез използване на продукти, които предоставят медицински данни за обикновените потребители. Компанията поставя стандарта за качество толкова високо, колкото при професионални приложения. Така Microlife се превръща в световен лидер на пазара. 

Корпорацията разполага с мултикултурен екип, който произвежда системи за хората, съобразявайки се с техните етнически и културни изисквания. Microlife има официални представителства, научно изследователски центрове, обекти за производство и сервизни центрове на три континента (Европа, Азия и Америка) в над 125 страни. Това дава практическа възможност на компанията да разбере и достигне до нуждите и изискванията на всеки клиент.

Официален вносител на продукти Microlife за България е Самоконтрол ООД.

Сайт: www.microlife.bg

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ИсторияСнимкиНормативни актовеЗдравни съветиНовиниОрганизацииЛюбопитноФизиологияПсихологияЛайфстайлХранене при...Алт. медицинаВидеоЛеченияИзследванияБотаникаОткритияГеография