Начало Справочник Производители Medisana AG

Medisana AG

Medisana AG - изображение

Medisana AG е немска компания, която над 30 години оперира в различни области и е призната на международния пазар. Организацията успешно гради добра репутация и опит, благодарение на своя стремеж към предлагане на интелигентни решения за анализ и поддръжка на здравето, грижата за тялото и красотата. Това се потвърждава и от множеството медицински сертификати, които притежава. Компанията предлага широка гама продукти, която успява да посрещне специфичните нужди на потребителите:

  • Уреди за здраве: апарати за измерване на кръвно налягане; термометри; инхалатори; везни; масажори; електрически одеяла, възглавници, подложки, грейки; овлажнители; глюкомери, измерване на кръвна захар.
  • Уреди за красота: маникюр и педикюр; епилатори.
  • Други: детски стоки; радио часовници.

Идеята за здравето и красотата присъства във всички области на Medisana. На разположение са висококачествени, специализирани и лесни за употреба продукти за хора, които искат да разчитат на сигурно функциониране и биосъвместимост, без никакви странични ефекти.

Всички продукти на компанията се произвеждат по най-високите качествени стандарти, гарантирани от щателен процес за контрол. Лесни са за експлоатация и разполагат с подробни ръководства, както и с конкретни инструкции за терапия с цел подобряване ефективността на употреба.

E-mail: office@medisana.bg
Сайт: www.medisana.bg

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ИсторияНовиниНормативни актовеГеографияЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлЛюбопитноСпортСоциални грижиОрганизацииПсихологияОбразованиеРецептиСпециалистиКлинични пътекиЗаведенияАлт. медицинаНаправления в медицинатаТестовеЛичностиБотаникаОткритияЛечения