Начало Справочник Производители Merz Pharma

Merz Pharma

Merz Pharma - изображение

Компания Merz е основана от Фридрих Мерц през 1908 г. във Франкфурт, Германия. Преследването на нови решения и смелостта да предлага нововъведения правят Merz това, което е днес: международно успешна фирма, основана на научни изследвания.

Merz Pharma е иновативна и международна здравна компания със собствен отдел за научни изследвания и развитие. Фирмата е обвързвана с дейността на дъщерните си дружества Merz Pharmaceuticals, Merz Consumer Care и Merz Dental, които предлагат лекарства с рецепта и продукти без лекарско предписание за здраве и красота, материали за зъболекари и зъботехници, хигиенни продукти за дезинфекция и почистване.

  • Merz Pharmaceuticals извършва научни изследвания, разработва, произвежда и продава иновативни лекарства в областта на неврологията, психиатрията, дерматологията, обмяната на веществата. В изследванията за болестта на Алцхаймер, Merz Pharmaceuticals постига водеща позиция с първото в света активно средство за лечение на лека до тежка деменция. В областта на естетичната дерматология, Merz се занимава с подобряване на личния външен вид чрез изглаждане на кожата. Компанията разработва и продава лекарства за лечение на белези, акне, косопад и гъбични инфекции.
  • Merz Consumer Care е водещ доставчик на продукти за здравеопазване и социални грижи със своите добре известни марки tetesept® и Merz Spezial®. Най-важният фактор за успеха й е патентоването на висококачествени формули.
  • Merz Dental, базирана в Лютенбург, Северна Германия, разработва и произвежда анатомични зъби; предлага висококачествени материали за пломбиране, цименти, материали за отливане, както и продукти за профилактика и хигиена.

Седалището на Merz се намира във Франкфурт на Майн, Германия. Компанията разполага с офиси в Германия, Великобритания, Бразилия, Франция, Италия, Испания, Швейцария, Австрия, САЩ, Мексико, Русия, Канада, Корея, Сингапур, Тайван, Австралия, Китай.

Сайт: www.merz.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ОрганизацииНовиниИсторияЛайфстайлХранене при...Социални грижиЛеченияЛюбопитноПсихологияМедицински изследванияЗдравни съветиАлтернативна медицинаСнимкиБотаникаНормативни актовеНаправления в медицинатаСпециалистиАптекиТестовеЛичностиОткрития