Начало Справочник Производители ISO PLUS

ISO PLUS

ISO PLUS - изображение

 

Фирма ИСО ПЛЮС БГ е основана през месец септември 2012г. като филиал на най-успешната гръцка компания в сферата на хранителните добавки. Компанията е официален представител на висококачествените хранителни добавки Solgar и myelements, както и на натуралната козметика dr. organic и Optima. Компанията се е посветила на распространението на най-добрите и висококачествени натурални продукти, помагайки на хората да поддържат здравословен и пълноценен начин на живот.

Офисът ни се намира в Бизнес център Сердика, където винаги можете да получите професионална консултация и съвет или да бъдете информирани за най-близките места от където можете да закупите нашите продукти. Те могат да бъдат открити в най-добрите аптеки, магазини и сайтове за здравословен начин на живот.

В какво вярваме?

ИСО ПЛЮС се придържа към философията за здравословен начин на живот, чрез ежедневно здравословно хранене, психично и духовно развитие и физическа активност. Основен елемент във философията ни е мисията да изградим ежедневни хранителни навици у потребителите, да ги информираме достатъчно и по този начин да постигнем по-качествен живот за всички нас.

Нашата визия: Да бъдем новатор в нашата област.
Нашата визия е свързана с подобряването на човешкото здраве и благополучие, чрез непрекъснато налагане на авангардни, иновативни и надеждни решения, както в продукцията, така и в предоставянето на услуги, чрез постоянно информиране и научна подкрепа.

Нашата философия: предлагаме натурални продукти.
За по-добро качество на живот, повече енергия и отлично настроение, за защита и укрепване на човешкия организъм при съвременните предизвикателства, се ръководим от вашите нужди и предлагаме натурални и революционни хранителни добавки с високо качество, допринасяйки колкото е възможно повече за поддържането и подобряването на вашето здраве.

Една от най-важните характеристики на продуктите, които избираме да предлагаме, е техният натурален произход и гарантираното им високо качество. Избирайки продукт на ИСО ПЛЮС, можете да бъдете сигурни, че избирате най-доброто за вашето тяло, за да се чувствате здрави, жизнени и благополучни. ИСО ПЛЮС – висококачественият натурален избор!

4.2, 5 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиИсторияРецептиСоциални грижиСнимкиИнтервютаСпортЛеченияАлт. медицинаБотаникаОткритияНормативни актове