Начало Справочник Производители Bio Care

Bio Care

Bio Care - изображение

Преди 25 години Bio Care разработва гама от хранителни добавки. За да развие дейността си, компанията разчита на: иновативни процеси и продукти, базирани на научни изследвания; висококачествени суровинни съставки; научно разработване и производство на продукти в различни форми за постигане на максимална биоаналитичност. Фирмата разполага с екип от специалисти, известни с опита си. Bio Care произвежда продукти, подходящи за хора, които са силно чувствителни към различни медикаменти, страдат от хранителни алергии и изпитват непоносимост към определени храни. Компанията избягва добавянето на излишни изкуствени оцветители, подсладители и ароматизатори. Съставките на продуктите, предлагани от Bio Care, са: пробиотици, хранителни антиоксидантни ензими, витамини и минерали, както и мицелизирани мастноразтворими хранителни вещества. Компанията предлага добавките под формата на капсули, което спомага да се защити съдържанието им. Bio Care предоставя своите двойни капсули “BioCare DuoCaps“, които позволяват на множество съставки да бъдат достъпни като единична добавка и след това да се освободят по различно време.

Компанията използва уникална технология, заключваща микроскопични капчици от хранителната добавка в мицела, който е достатъчно малък, за да премине през лигавицата на стомашно–чревния тракт. Това спомага да се увеличи драстично абсорбцията на добавката.

Bio Care разработва уникален процес на емулгиране, който позволява на организма да усвои по-лесно рибените масла, предлагани от компанията.

Държава: Великобритания

Сайт: www.biocare.co.uk

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниОрганизацииЛюбопитноИсторияЛайфстайлСоциални грижиСнимкиРецептиХранене при...СпециалистиЗдравни съветиБотаникаИнтервютаСпортЛеченияАлтернативна медицинаОткрития