Начало Справочник Производители Bionime

Bionime

Bionime - изображение

Bionime е основана през месец април 2003 година в Тайчунг, Тайван. Компанията е специализирана в бизнеса на биотехнологиите и медицинските тестове. Фокусира се в областта на захарния диабет и самоконтрола на нивото на глюкоза. Първата продуктова линия е Self Monitoring Blood Glucose (SMBG) System (система за следене на кръвната захар). За да създаде уникалната структура на тест лентата, Bionime интегрира в технологиите си прецизността и постиженията на най-новите изследвания в медицината, науката, химията и електрониката. В продължение на няколко години фирмата получава редица сертификати за иновации и качество на работа.

През 2008 година Bionime пуска на пазара нов вид убождащо устройство. Октомври същата година компанията сключва стратегически съюз с Ypsomed, Швейцария (компания, предлагаща системи за инжектиране на диабетно болни хора).

През 2011 година започва стратегическо глобално сътрудничество с GE (General Electric) относно лицензирането на нови технологии. Същата година Bionime получава награда за иновации от Министерството на икономиката в Тайван.

През 2013 година фабриката се премества в нов офис в Тайчунг.

Основната цел на Bionime е да създаде продукт, достъпен за домашна употреба, който да се превърне в надежден партньор при контролирането на диабета. Компанията обединява патентовани технологии, швейцарски дизайн и най-високото качество в иновативните си медицински изделия. Уникалната технология на продуктите осигурява високи експлоатационни качества и прецизност, като предоставя на потребителите си удовлетворителни тестови резултати.

Днес в Bionime работят повече от 800 служители. Компанията оперира пет дъщерни дружества в Европа, Америка и Азия. Продуктите й са признати от добре известни издания в международен план и успешно разпространени на световния пазар.

В България компанията се представя от Самоконтрол ООД.

Адрес: гр. Пловдив, ул. "Константин Величков", № 2

Тел.: 032 65 5156

E-mail: samocontrol@abv.bg

Сайт: www.bionime.ch

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниСнимкиИсторияЛюбопитноОрганизацииПсихологияЛайфстайлОбразованиеСоциални грижиРецептиХранене при...СпециалистиЗдравни съветиБотаникаИнтервютаПатологияВидеоСпортАнкетиХрани и ястияТестовеДиетиИзследванияЛеченияАлт. медицинаЗдравни проблемиКлинични пътеки