Начало Справочник Производители Aflofarm

Aflofarm

Aflofarm - изображение

Aflofarm е бързо развиваща се полска компания, която упражнява фармацевтична дейност в сектора за защита на здравето с опит повече от двадесет години. Всяка година фирмата получава все по-висока позиция, като днес тя се поставя на първо място сред фармацевтичните компании в сферата на производството и търговията на лекарствени продукти без лекарско предписание. Aflofarm притежава модерни фармацевтични технологии и съвременни изследователски съоръжения, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Основната цел на компанията е да предложи на клиентите си ефективни и безопасни продукти, както и да търси иновативни решения, които могат да повлияят позитивно върху живота на хората.

Aflofarm предлага широка гама изследвания и развитие на услуги по договор с Полша, Европа и други държави по целия свят, които включват: развитие на състав, технологии на производство, методи на изследване, документи на продукта, които са в съответствие с европейските официални и правни изисквания. Фирмата произвежда таблетки с твърди форми и такива със захарно покритие, твърди желатинови капсули, прахове, сиропи, суспензии, разтвори, кремове, мазила и гелове. Aflofarm се занимава още с опаковане, което включва: блистери, торбички, тръби, стъклени и пластмасови бутилки, контейнери, кутии с листовки и консолидиране на опаковки. Компанията извършва научни физикохимични и микробиологични изследвания.

Държава: Полша
Сайт: www.aflofarm.com.pl

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеОрганизацииИсторияНовиниСнимкиЛюбопитноЛайфстайлПсихологияРецептиХранене при...СпециалистиЗдравни съветиБотаникаНаправления в медицинатаАптекиТестовеЛичностиОткрития