Начало Справочник Здравни институции и организации Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия

Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия

Асоциации

Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия - изображение

Създадената през 2000 г., Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия обединява изявени специалисти от цялата страна.

Основна цел:

- спазването на правилата за добра медицинска практика с оглед защитата на интересите на пациентите.

Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия се стреми да информира пациентите относно същността, ефекта, усложненията, опасностите и рисковете при различните пластично-възстановителни и естетични операции, както и подпомага пациентите при избора на пластичен хирург.

  • Тя спомага за координирането на дейността на пластичните хирурзи в страната като работи заедно с Българското научно дружество по пластична хирургия и изгаряния.
  • Асоциацията се интересува от проблемите на специалността и изготвя становища по тях, чрез различни форуми спомага за повишаване на квалификацията на своите членове, оказва съдействие при изготвянето и усъвършенстването на програмите за специализация и квалификация на лекарите.

Сайт: www.bulapras.org

3.3, 4 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ОРГАНИЗАЦИЯТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиЛюбопитноНормативни актовеЛайфстайлЛеченияЗаведенияПсихологияНовиниСпортПроизводителиКлинични пътекиСпорт и туризъмЗдравни съветиИсторияСнимкиИнтервютаИзследванияНаправления в медицината