Начало Справочник Здравни институции и организации Българска асоциация по здраве и фитнес (БАЗФ)

Българска асоциация по здраве и фитнес (БАЗФ)

Асоциации

Българска асоциация по здраве и фитнес (БАЗФ) - изображение

Българска асоциация по здраве и фитнес (БАЗФ) е учредена през 2010 година, като сдружение с нестопанска цел.
Основната цел на асоциацията е повишаване на нивото на физическа активност сред хората, както и насърчаване към здравословен начин на живот. БАЗФ си сътрудничи с регионалните, държавните и европейски организации и институции. Постигането на тази цел се осъществява благодарение на изградена функционираща организация, притежаваща квалифициран персонал, конкурентоспособни членове, технически и операционен капацитет. Асоциацията се превръща в пълноправен партньор на държавата, борейки се за здравето на населението, постигнато чрез физическа активност. Дейността й е насочена предимно към младите хора и хората в неравностойно положение.

БАЗФ въвежда иновативни технологии и непрестанно повишава нивото на професионализма в полза на членовете на асоциацията. Тя се фокусира върху разработване на предложения за законодателни инициативи, определяне на стандарти и критерии, като защитава интересите на работещите в здравния сектор и фитнес индустрията.

Адрес: гр. София, ул. "Лъчезар Станчев" № 5
Тел.: 0889 140264
E-mail: bahf.bg@gmail.com
Сайт: www.bahf.bg

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ОРГАНИЗАЦИЯТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЛюбопитноСпортЗдравни съветиНовиниСпорт и туризъмЛайфстайлОбразованиеЗаведенияСнимкиАнкетиХранене при...ВидеоПроизводителиНормативни актовеПсихологияАлт. медицинаСоциални грижиИнтервютаЛеченияТестовеФизиологияОткритияИсторияРецептиКлинични пътекиБотаникаСпециалистиАптеки