Начало Справочник Здравни заведения Област Стара Загора Стара Загора град Лаборатория по клинична имунология в Болница "Тракия"

Лаборатория по клинична имунология в Болница "Тракия"

Област Стара Загора

Лаборатория по клинична имунология в Болница "Тракия" - изображение

Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град

Адрес: гр. Стара Загора, бул. "Дунав" № 1

Телефон: 042 98 7777- регистратура; 0887 68 0018

Сайт: http://trakiahospital.com/

Още информация:

Лабораторията по клинична имунология към MЦ Трета Поликлиника на територията на Болница "Тракия" Парк е профилирана за извършване на специализирани имунологични изследвания. Лабораторията се оглавява от хабилитирано лице  с медицинска специалност по клинична имунология и богат опит в диагностиката на автоимунни заболявания и имундефицитни състояния.

Лабораторията по клинична имунология работи с висококачествени реактиви и консумативи, използва най-съвременна и дoказанo качествена диагностична апаратура при спазване на всички изисквания за добра медицинска практика. Отличната методологична и техническа обезпеченост на лабораторията гарантира високо качество на извършваните имунологични изследвания.

Лабораторията по клинична имунология участва в Националната система за оценка на качеството по имунология и всички рутинно използвани методи са сертифицирани от Българската асоциация по клинична имунология. 

Лабораторията разполага с интегрирана лабораторна информационна система с възможност за архивиране на резултати от проведените изследвания и електронна идентификация на всяка проба.

Лабораторията работи по договор с НЗОК, с частни здравноосигурителни фондове и с пациенти от платения прием.

Специалисти:

Приемно време за консултации:
Сряда - от 14.00 ч. до 18.00 ч.

5.0, 1 глас

ОЩЕ Лаборатории В ОБЛАСТ Стара Загора

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНовини