Начало Справочник Здравни заведения Област Стара Загора Стара Загора град СМДЛОД Медискан - гр. Стара Загора 2 - част от Евромедик България

СМДЛОД Медискан - гр. Стара Загора 2 - част от Евромедик България

Област Стара Загора

СМДЛОД Медискан - гр. Стара Загора 2 - част от Евромедик България - изображение

Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град

Адрес: гр. Стара Загора, бул. "Княз Ал. Батенберг" № 28, Сити център

Телефон: 042 630104

E-mail: mediscan@euromedic.bg

Сайт: http://www.euromedic.bg

Управител: Раду Гордуза

Още информация:

 

 

Евромедик България е част от Euromedic International - един от най-големите инвеститори и оператори на здравни услуги в Европа.

Компанията предлага най-добрите услуги в областта на рентгеновата диагностика, клиничните лаборатории, грижа за бъбречно и онкоболни пациенти в нейните 195 изцяло собствени медицински центрове. 

На територията на България разполага с 6 центъра за образна диагностика.


Новият център има подписани договори с Националната здравноосигурителна каса и повечето частни здравноосигурителни фондове. Пациентите могат да получат пълен обхват от образно-диагностични изследвания плюс консултации от специалист. Центърът предоставя на пациентите бърз достъп до висококачествени образно-диагностични изследвания до 24 часа след записване. Методиките на изследване и работа с пациенти са в съответствие с последните Европейски протоколи и стандарти. За нас отношението към пациента и високите стандарти са от първостепенна важност. Всички изследвания се съхраняват за период от 5 години. Резултатите се получават в електронен вариант и конвенционално рентгеново изображение.

 

СМДЛОД "МЕДИСКАН" - Сити център, Стара Загора е мултимодален център, оборудван с дигитална апаратура от последно поколение:

  • КТ (компютърна томография, скенер)
  • Мамограф
  • Рентген
  • Ехограф

 

Специалисти:

  • Д-р Иван Йонков
  • Д-р Валя Миланова
  • Гл. ас. д-р Юлиана Тонева

 

Работно време:

  • понеделник - петък: 08.00 - 16.00 ч.

5.0, 5 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Стара Загора

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиНормативни актовеНовиниИзследванияКлинични пътекиЗдравни съветиОбразованиеСоциални грижиИсторияЛюбопитноОрганизацииЛайфстайлСнимкиСпорт и туризъмАлт. медицинаЛеченияСпортПсихологияВидеоГеографияТестовеПроизводителиНаправления в медицинатаЛичностиОткритияБотаника