Начало Справочник Здравни заведения Област София София град УСБАЛ по ортопедия "Проф. Бойчо Бойчев" ЕАД

УСБАЛ по ортопедия "Проф. Бойчо Бойчев" ЕАД, гр. София

Област София

УСБАЛ по ортопедия "Проф. Бойчо Бойчев" ЕАД, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, кв. "Горна Баня", бул. "Никола Петков" № 56

Телефон: 02 8181 500; 02 8553 002; факс: 02 9555 312

E-mail: contacts@usbalorthobg.com

Сайт: http://usbalortho.com

Още информация:


УСБАЛО "Проф. Б. Бойчев" е разположена на площ от 8 640 квадратни метра. Тя разполага с операционен блок, стационар, административно – техническа част и диагностично-консултативен блок.

Стационарът разполага с деветдесет легла, който са разпределени по тридесет в три ортопедични клиники. Стаите са с по две легла, със самостоятелен санитарен възел, възможност за използване на телевизор и интернет. Пациентите могат да разчитат на постоянна връзка с персонала.

Диагностично-консултативният блок е с четири отделения, седем консултативни кабинета, регистратура и манипулационна. Изследванията, които се извършват са: лабораторни, хематологични и рентгенологични. В диагностично-консултативния блок се предлагат още: консултации, обработка на рани, първични и контролни прегледи, гипсови имобилизации.

Екипът на УСБАЛО "Проф. Б. Бойчев" се състои от четиридесет и двама лекари, тринадесет кинезитерапевти и лаборанти, шестдесет и четири медицински сестри и тридесет и шест санитари.

Операционният блок разполага със седем операционни зали, клиника за анестезиология и интензивно лечение, която има десет реанимационни легла. Ежегодно операционния блок обслужва около 3000 пациента с придобити и вродени заболявания на опорно – двигателния апарат.

Болницата е част от учебната база на Медицински Университет, град София. Трима професори, четирима доценти и двадесет асистента осъществяват научно – преподавателска дейност по специалности: физиотерапия и рехабилитация, ортопедия и травматология, анестезиология и интензивно лечение

3.9, 20 гласа

РАБОТИ ПО СЛЕДНИТЕ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ

ОЩЕ Специализирани лечебни заведения В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Клинични пътекиСпециалистиНовиниСнимкиИсторияЗдравни проблемиЛюбопитноОрганизацииИзследванияЗдравни съветиНормативни актовеСпортСпорт и туризъмЛайфстайлОбразованиеАптекиИнтервютаСоциални грижи