Начало Справочник Производители General Nutrition Centers GNC

General Nutrition Centers GNC

General Nutrition Centers GNC - изображение

През 1935 година Дейвид Шакарян осъществява своята мечта, състояща се в това да направи живота на хората по-красив и създава малък магазин за здравословни храни, който нарича Lackzoom, намиращ се Питсбърг, Пенсилвания. По това време в САЩ здравословните продукти са считани за лукс, въпреки това клиентите приветстват идеята и интересът към изделията нараства. След шест месеца фирмата отваря още един магазин и в рамките на пет години още четири обекта.

През шестдесетте години на миналия век се случват редица промени. Една от тях е идеята за естествени храни и здравословно хранене. Търсенето на полезните продукти нараства, а с това и броят на магазините. Това води до обединяването им във верига с марката General Nutrition Centers (GNC). GNC стартира своя собствена марка, която включва: витамини, минерали, напитки, козметика и храни. В началото на осемдесетте години магазините вече са над 1000.

Днес GNC е най-голямата компания в световен мащаб, специализирана в предлагането на хранителни добавки, включващи: витамини, билки, минерали, диетични продукти и специализирани продукти за спортисти. GNC притежава над 8 100 магазина в 54 страни. Компанията е лидер в производството на хранителни добавки. Продуктите на GNC са с доказано качество, като високоефективните формули са разработени с една цел - да се подобри начина на живот. В процеса на производството, компанията гарантира биологичната активност и чистотата на субстанциите. GNC използва най-високите стандарти за контрола на качеството.

Официален представител за България е "Нутри Център" ЕООД
Склад и дистрибуция:
Адрес: гр. София, ул. "Царево село" № 5
Тел.: 02 8593026
E-mail: info@gnc.bg
Сайт: www.gnc.bg

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниНормативни актовеСнимкиОрганизацииЛюбопитноИсторияПсихологияЛайфстайлОбразованиеСоциални грижиИнтервютаСпортЗдравни съветиАлт. медицинаЛеченияБотаникаОткрития