Начало Справочник Производители ForaCare Suisse AG

ForaCare Suisse AG

ForaCare Suisse AG  - изображение

ForaCare Suisse AG е утвърден доставчик на иновативни и безопасни продукти за здравето. Компанията разпространява изделията си на международните пазари за здравни грижи, като се доверява на връзките си с различни клиенти.

ForaCare се ангажира с подобряването на качеството на живот и се фокусира върху непрекъснатото усъвършенстване и предоставянето на иновативни решения за здравеопазването, насочени към диабета и грижите при хипертония.

Компанията се фокусира върху три области:

  • Diabetes Care – при болни от диабет;
  • Hypertension Care – при страдащи от високо кръвно налягане (хипертония);
  • TeleHealth Solution – възможност за дистанционно следене на здравето.

ForaCare има опит в предоставянето на пазара на надеждни и последователни решения за мониторинг при диабет. Компанията извършва всяка стъпка за изпълнението на такива системи от проучване и проектиране, инженеринг и производство до доставка на тестваните продукти. Чрез интегрирането на TeleHealth Solution във всеки район, ForaCare е в състояние да предаде полезна здравна информация. Така медицинските лица ще имат възможност да я използват и да вземат решения според пациентските нужди.

Държава: Швейцария
Сайт: www.foracare.ch

 

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеЛюбопитноИсторияРецептиЛайфстайлНовиниАлт. медицинаОткритияСоциални грижиЛеченияСнимкиОрганизацииПсихологияХранене при...Здравни съветиСпециалистиБотаникаСпортАнкетиИнтервютаФизиологияЗаведенияТестовеОбразованиеКлинични пътекиГеографияНаправления в медицинатаЛичности