Начало Справочник Производители Do Tobell

Do Tobell

Do Tobell  - изображение

Do Tobell е компания с дългогодишен опит в производството на медицински изделия и козметика в грижата за краката.Тя е основана през 1978 година в град Сарцедо, Италия. Благодарение на продължителната изследователска и развойна дейност, заедно с високо качество и производствен капацитет, компанията е един от най-важните производители на парафармацевтични продукти в Европа.

Търговската дейност на компанията се развива в две направления: производство на продукти (за което използва собственото си име) и изработването на най-важните в Европа марки продукти в грижата за краката. За тези компании Do Tobell представлява надежден партньор за персонализация и изучаване на иновативни продукти.

Компанията обединява задълбочени знания и опит за постигане на специално призвание – научноизследователско. Do Tobell проектира и произвежда нова линия продукти с грижа благосъстоянието за краката. Тя се състои от внимателно проучени изделия за борба с брадавиците. Do Tobell работи върху определяне на най-добрите решения, като например използването на салицилова киселина. Тя преминава през задълбочени проучвания, показващи, че тя дава най-добри резултати срещу брадавици и мазоли.

Всички продукти, които Do Tobell произвежда, са създадени в тясно сътрудничество с фирми, крайно ангажирани с научните изследвания, качествено усъвършенстване и тестове за ефективност. Всичко това се превръща в голямо умение, което означава, че компанията винаги може да предложи печеливши решения и да се превърне в надежден ориентир в сектора на медицинските изделия и козметиката за крака.

Държава: Италия
Сайт: www.do-tobell.com

 

 

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниЛайфстайлЛюбопитноБотаникаИсторияСнимкиОрганизацииПсихологияОбразованиеСоциални грижиРецептиХранене при...Здравни съветиТестовеВидеоСпециалистиСпортЗаболявания (МКБ)Алт. медицинаДиетиЛеченияЗаведенияГеографияКлинични пътекиНаправления в медицинатаОткритияЛичности