Начало Справочник Производители ChildLife

ChildLife

ChildLife - изображение

Д-р Мъри Кларк създава компания и продуктова линия ChildLife Essentials, която е специализирана в педиатрията, хомеопатията и в производството на храни. Продуктите й се доказват като най-важните и най-ефективните в подкрепата на здравословното развитие и насърчаване на имунната система при бебета и деца.

Продуктите ChildLife Essentials съдържат висококачествени естествени съставки без изкуствени добавки, аромати, подсладители и оцветители. Също така всички те са без глутен, ГМО и алкохол и са независимо тествани за пестициди и метали, като живак. Вкусът на хранителните добавки, предлагани от компанията, ги прави лесна част от ежедневието на децата.

ChildLife Essentials е широко разпространена в Америка, а в международен план тя присъства в цяла Азия, Европа и Нова Зеландия в Южен Пасифик. Компанията се гордее със създаването на продуктовата си линия, като се ангажира с насърчаването и подобряването на здравословното хранене.

Държава: САЩ
Сайт: www.childlife.net

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеЛайфстайлЛюбопитноНовиниСнимкиИсторияЛеченияЗдравни съветиБотаникаОрганизацииПсихологияОбразованиеСоциални грижиХранене при...РецептиСпециалистиТестовеАлт. медицинаКлинични пътекиСпортФизиология