Начало Справочник Производители Bioten / Биотен

Bioten / Биотен

Bioten / Биотен - изображение

Биотен е марка, създадена с вдъхновение от природата. За да създадат козметична гама от продукти, експерти от лабораториите на Биотен впрягат задълбочените си знания за природните съставки и техните свойства. Марката произвежда безопасни и ефективни продукти за множество нужди на кожата, като комбинира естествени и природни съставки.

Основната цел на Биотен е да предложи висококачествени козметични продукти с грижа за здравето на кожата. Формулите на марката са дерматологично тествани и без прибавени парабени.

Биотен непрекъснато инвестира в козметична технология и клинични проучвания, за да създаде по-ефективни и безопасни продукти за кожата. Марката доставя последно поколение изходни суровини от най-големите производители в Европа, за да създаде ароматите и текстурите на продуктите си. Всички формули са тествани в лабораториите на Биотен по методите "In vitro" и "In vivo", както и с помощта на признати независими европейски лаборатории като EVIS International и Biobsic Europe.

Държава: Франция

Сайт: www.biotencosmetics.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Здравни съветиНормативни актовеЛюбопитноИсторияЛайфстайлНовиниОрганизацииСоциални грижиСнимкиТестовеБотаникаЗаведенияАлтернативна медицинаСпециалистиМедицински изследванияЛеченияСпортХранене при...ИнтервютаАнкетиРецептиОбразованиеОткритияКлинични пътеки