Начало Справочник Производители BioGenik Ltd / БиоГеник ООД

BioGenik Ltd / БиоГеник ООД

BioGenik Ltd / БиоГеник ООД - изображение

Резерват за красота – това е мисията на БиоГеник ООД, посланието, с което създават и предлагат своите продукти.

Първата серия продукти, която разработва лабораторията на компанията, се състои от: активен подхранващ нощен крем, хидратиращ дневен крем, мултиактивен серум на околоочния контур и мултирегенериращ серум за лице. БиоГеник ООД се вдъхновява от свойствата на секрета от охлюви, открити още в дълбока древност.

С цел да повиши ефективността на своя "природен лечител" (охлюва от вида "Хеликс Асперса Максима"), който компанията отглежда, тя го захранва с българско кисело мляко и млечно-кисела бактерия Lactobacillus delbrueckii Bulgaricus. Така добитата суровина е със сто процента натурално съдържание. Високото й качество позволява козметичните продукти да проявят ценни свойства, като подобряват способността на кожата за възстановяване, стимулират я да произвежда антибактериални тела, борещи се срещу инфекции, възстановяват блясъка и еластичността и отстраняват мъртвите клетки.

Слузта и хайверът от охлюв стимулират способността на кожните клетки за възстановяване и ускоряване на регенерацията, както и укрепване на естествения баланс на кожата, като тя се захранва с важни съставки за съединителната тъкан. Основната способност на слузта е да задържа вода, така съхранява плътността на кожата, като я прави изпъната и гладка. Хайверът действа върху хидратацията на кожата като регулатор, привличайки влагата и разпределяйки я равномерно посредством обмяната. Така кожата получава необходимото хидратиране, без да се нарушава баланса на веществата. Ефикасността на продуктите се дължи на изключителните качества на хайвера, който е много полезен както при старееща кожа, така и при проблемна кожа – акне, пъпки.

БиоГеник ООД се гордее с качеството на суровината, която се добива в производствена база на фирмата при строг контрол и гарантира нейната изключителна чистота. Компанията е една от първите, прилагащи иновация на български учени, която позволява извличането на концентрат от слуз и хайвер на охлюв с чистота 97%.

Адрес: гр. Варна, ул. "Цоньо Тодоров" № 2

Тел.: 0893 306720

E-mail: biogenik.office@gmail.com

Сайт: bio-genik.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеНовиниЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиОрганизацииИсторияПсихологияОбразованиеСоциални грижиРецептиХрани и ястияХранене при...СпециалистиБотаникаМикробиологияСпортПатологияФизиологияАлт. медицинаЛеченияКлинични пътекиВидеоИзследванияЗаведения