Начало Справочник Производители AD Medicine Limited

AD Medicine Limited

AD Medicine Limited - изображение

AD Medicine е основана през 1999г. в Лондон от група лекари от различни страни. В последните години интересът към фитопродуктите, регистрирани като хранителни добавки нараства многократно, затова създаването на компанията не е случайно. Много често такъв тип продукти се разпространяват от хора, които не са с медицинско образование или от представители на алтернативната медицина. Биопродуктите не трябва да остават извън компетенциите на лекарите, защото в много случай те съдържат съставки, които могат да помогнат на пациентите. Те трябва да станат обект на сериозни проучвания и да се препоръчват от професионалистите. AD Medicine е създадена в отговор на тази тенденция. Екипът на компанията иска да създаде продукти на растителна основа, които могат да бъдат използвани от лекари в практиката им наред с традиционните средства.

През 2010г. централният офис на фирмата се премества в САЩ, а официален представител и дистрибутор на продуктите за Балканския регион става ЕД Медицин Балкан със седалище София. В България фирмата започва дейността си през 2003г. Продуктите се разпространяват основно в аптечната мрежа. Фирмата редовно организира семинари, обучения и конференции.

Основна мисия на компанията е да спомага за подобряване на здравето и здравословния начин на живот на хората, чрез правилното прилагане на продукти, съдържащи екстракти от лечебни растения, микроелементи, витамини и др.

Целта на AD Medicine е да информира лекарите с адекватна и научно подкрепена информация за хранителните добавки и да определи възможностите за съвместно прилагане с конвенционалната медицина.

Е-мейл: balkan@admedicine-bg.com

Сайт: admedicine-bg.com

 

0.0, 0 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ