Начало Справочник Производители Actavis

Actavis

Actavis - изображение

Актавис Инк. e глобална компания, лидер в генеричната индустрия. Тя е специализирана в разработването, производството и продажбата на генерични, органични и биоподобни продукти.

Международната централа на Актавис е разположена в град Цуг, Швейцария, а за САЩ и глобалните пазари, тя се намира в Парсипани, Ню Джърси.

Актавис България, която е част от Актавис Инк е най-голямата фармацевтична компания у нас.

Главната мисия на компанията е разбира се, производство на лекарства с най-високо качество. В тази връзка са направени важни инвестиции в научни изследвания и разработки.

Продуктовото портфолио на Актавис е изключително богато. На българския пазар разполага с над 290 вида висококачествени генерични продукти за хуманна употреба в групите: Храносмилателна система и метаболизъм, кръв и кръвообразуващи органи, сърдечно-съдова система, дерматологични, онкологични, полова система и др.

Актавис България е производител на продукти без лекарско предписание, хранителни добавки и витамини.

В България Актавис притежава два завода за готови лекарествени форми в градовете Дупница и Троян. Непрекъснато в тези две производствени звена се реализират големи инвестиции за тяхното обновяване и модернизиране. Всичко това е в съответствие с изискванията на международния станадарт за качество на производствените продукти "Добра производствена практика".

Сайт: www.actavis.bg

 

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ