Начало Справочник Производители Accord Healthcare

Accord Healthcare

Accord Healthcare - изображение

Accord Healthcare е много бързо развиваща се фармацевтична компания, която има присъствие в Северна Америка, Европа, Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка, а отскоро и в региона МЕНА. Благодарение на добрия маркетинг и дистрибуторска мрежа фирмата има над 4000 одобрени продукта, които се разпространяват в над 60 страни. Очаква се този брой да нарасне значително в следващите години, което дава основание на фирмата да се конкурира с едни от най-големите компании в този бранш.

Операциите в Северна Америка и Европа стартират със стратегическата визия за създаването на глобална марка на компанията на най-големите фармацевтични пазари в света, която да обединява високо качество и достъпни продукти за пациентите. Същата тази философия е удържана и в другите региони на света.

Accord държи изключително много на високото качество на своите продукти и услуги по целия свят. Те са издържани по всички международни стандарти, а производствените предприятия са одобрени от основните глобални регулаторни органи като USFDA, MHRA, EMA, TGA, МКЦ, ANVISA и др.

В Европа Accord започва търговска дейност през август 2008г. Позиционирана във Великобритания, към 2013г. продуктите на компанията се продават в над 30 европейски държави.

Сайт: www.accord-healthcare.com

0.0, 0 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ