Начало Справочник Производители ABC Farmaceutici

ABC Farmaceutici

ABC Farmaceutici - изображение

ABC Farmaceutici е италианска фармацевтична компания, създадена през 1925 г., ангажирана с изследвания, разработване, производство и търговия с фармацевтични продукти и активни съставки. Фирмата притежава множество международни патенти в гастроентерологичния и пулмологичния сектор, благодарение на усилията влагани в изследвания повече от 80 години.

По отношение на индустриалното развитие ABC Farmaceutici присъства активно в производството на оборудване за производство на фармацевтични продукти и активни съставки.

В действителност компанията участва в цялостния процес от създаването, производството на крайния продукт, до доставянето на лекарствата.

Производствените предприятия са разположени в Северна Италия: модерния завод San Bernardo d`Ivrea в Торино, който е пример за високи технологии в областта на фармацевтичната индустрия и Trecate в Новара, къде се произвеждат активните съставки.

За да бъдат конкурентноспособни на италианския и световния фармацевтичен пазар, ABC Farmaceutici инвестират огромни средства за производство на генерични лекарства.

Държава: Италия

Сайт: www.abcfarmaceutici.it

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ