Начало Справочник Производители A-Z Medica

A-Z Medica

A-Z Medica - изображение

A-Z Medica е компания, специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени естествени билкови добавки, хранителни добавки и козметика. Продуктите на компанията се използват от потребителите от почти 20 години.

Придобития опит на полския и световния пазар позволява на A-Z Medica да предложи изпробвани продукти с най-високо качество. Освен собственото производство, фирмата успешно въвежда на пазара продукти и на други световни производители.

Компанията действа усилено както на полския пазар, така и на пазарите във Великобритания, Германия, Чехия, Литва, Швеция, Италия, САЩ, Канада, Австралия - а също и в България.

Гаранция за високото качество на продуктите е професионализма и многогодишния опит, както и внедрената система за безопасност на продуктите HACCP и надзорът на полската Държавна Санитарна Инспекция.

Фирмата предлага хранителни добавки за отслабване, за здравето на дебелото черво, устойчивост и укрепване на тялото. Продуктите се предлагат както под формата на капсули, така и като течен екстракт и сок. Има също така гелове и кремове за облекчаване на мускулни и ставни заболявания и продукти за поддържане на хигиената в устната кухина. И не на последно място фирмата предлага и козметика.

Държава: Полша

Сайт: azmedica.bg

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ