Начало Справочник Образование Област София София град ЦПО към "МПР консулт" АД

ЦПО към "МПР консулт" АД, гр. София

Област София

ЦПО към "МПР консулт" АД, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: ул. "Тракия" № 15, ет. 1

Телефон: 0884 561393; 0884 419248

E-mail: petiaaz@gmail.com

Управител: Петя Атанасова Запрянова

Още информация:

 

Центърът за професионално обучение (ЦПО) към "МПР консулт" АД в град София е лицензиран от Националната агенция за професионално обучение и образование към Министерски съвет и има право да провежда, организира и удостоверява обучения за придобиване на професионална квалификация и/или част от професионална квалификация. Право на обучение имат лица, които са безработни и/или заети и които са навършили 16 години. След успешно приключване на обучението, на завършилите се издават сертификати, които са валидни в България и страните от ЕС.

ЦПО има право да провежда обучения по двайсет специалности към деветнадесет професии:

1. "Продавач-консултант", специалност "Продавач-консултант";
2. "Финансов отчетник", специалност "Финансова отчетност";
3. "Сътрудник в малък и среден бизнес", специалност "Малък и среден бизнес";
4. "Касиер", специалност "Касиер";
5. "Офис-секретар", специалност "Административно обслужване";
6. "Оператор на компютър", специалност "Текстообработване";
7. "Заварчик", специалност "Заваряване";
8. "Стругар", специалност "Стругарство";
9. "Шлосер", специалност "Шлосерство";
10. "Електромонтьор", специалност "Електрически машини и апарати";
11. "Работник в хранително-вкусовата промишленост", специалност "Хранително-вкусова промишленост";
12. "Шивач", специалност "Шивачество";
13. "Помощник в строителството", специалност "Основни и довършителни работи";
14. "Работник в озеленяването", специалност "Озеленяване и цветарство";
15. "Администратор в хотелиерството", специалност "Организация на обслужването в хотелиерството";
16. "Камериер", специалност "Хотелиерство";
17. "Готвач", специалност "Производство на кулинарни изделия и напитки";
18. "Сервитьор-барман", специалност "Обслужване на заведения в обществено хранене";
19. "Работник в заведенията за хранене и развлечения" и специалности:

  • "Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения";
  • "Работник в обслужване на заведения за хранене и развлечения".
5.0, 1 глас

ОЩЕ Центрове за професионално обучение В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниИсторияЗаведенияЛайфстайлСоциални грижиСнимкиОрганизацииЛюбопитноНормативни актовеСпециалистиЗдравни съветиПсихологияФизиологияСпортИнтервютаСпорт и туризъмАптеки