Начало Справочник Медицински специалисти Психолози и психотерапевти Област София Елена Енева

Елена Енева

Психолози и психотерапевти, Област София

Елена Енева - изображение

Специалист: Психолози и психотерапевти

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Позитано" № 3

Телефон: 0886 135303

E-mail: elena@tukisega.info

Сайт: http://tukisega.info/

Още информация:


Образование и специализации:

Магистратура "Психологично консултиране" към ВСУ "Черноризец Храбър". Специализация в Институт за психотелесна психотерапия - София. Преминава обучения по арт-терапия, проективни методики и други телесни психотерапевтични практики. Член е на Българско Неорайхианско Психотерапевтично Дружество

Услуги:

Справяне с тревожност, депресия, панически атаки, житейски кризи, проблеми във взаимоотношенията, живот с хронично заболяване в семейството, загуба на близки хора. Развиване на способностите за постигане на житейските цели и преживяване на повече радост от живота.

Обща информация:

В живота винаги идва момент, в който не знаем как да продължим и да понесем това, което ни се случва. Тогава усещаме, че имаме нужда да споделим товара си с друг човек, да получим помощ и подкрепа. Обикновено се обръщаме към близките и приятелите, но тяхната помощ не винаги е адекватна, особено, ако се тревожат силно за нас. Тогава спокойната помощ от професионалист – психотерапевт може да е безценна, да ни изведе от задънената улица и да помогне да открием нови хоризонти и ново щастие пред себе си.

Ако сте изправени пред трудностите на тежки загуби, депресия, тревожност, панически атаки, проблеми с децата, партньорите или родителите, ако душата ви е стегната или тялото ви боли без медицинска причина – няма нужда търпеливо да понасяте и да се надявате нещата да се оправят от само себе си. Просто запазете час за консултация.

Ако вашата цел е да надскочите ограниченията си, наложени от несъзнаваните програми, усвоени през детството и да постигнете повече в живота – съвместната ни работа може да ви изведе на качествено ново ниво. Промяната и напредъка на клиентите ми ме карат да изпитвам възхищение пред силата на човешкия дух и възможности!

5.0, 1 глас

КОЛЕГИ НА Елена Енева В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ПсихологияЛеченияНовиниИнтервютаЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиТестовеСпортСоциални грижиАлт. медицинаЗаведенияОрганизацииИсторияКлинични пътекиНормативни актове