Начало Справочник Медицински специалисти Стоматолози Лекар по дентална медицина Област Варна Петя Даниелова Бодичева

д-р Петя Даниелова Бодичева

Лекар по дентална медицина, Област Варна

Специалист: Стоматолози, Лекар по дентална медицина

Населено място: Област Варна, Варна град

Адрес: гр. Варна, бул. "Ген. Колев" № 66, ет. 1

Телефон: 0886 252592

E-mail: bodicheva_dent@abv.bg

Сайт: http://bodicheva-dent.com/

Още информация:

 

Д-р Петя Бодичева е млад специалист, който непрекъснато се интересува от новостите в стоматологията. Целта и мисията на д-р Бодичева е да осигури качествено и безболезнено лечение на цялото семейство, като се обръща специално внимание не само на най-малките, но и на по-възрастните пациенти. В кабинета Ви очаква елегантна обстановка и интериор, уютна атмосфера, прецизна работа и индивидуален подход към всеки пациент на достъпни цени. Тук ще получите грижи и внимание за Вашето здраве и самочувствие. Стандартите за хигиена в кабинета са от най-високо ниво. Апаратите за стерилизация и автоклавиране са от най-висок клас и осигуряват на пациента и персонала максимална сигурност и обхват.

Дентален Кабинет Д-р Бодичева е локализиран на ключово комуникативно място в широкия център на Варна, в непосредствена близост до Окръжна болница "Св. Анна" и ул. "Чаталджа". Кабинетът е модерно оборудван и отговаря на всички технологични и хигиенни изисквания на съвременната дентална медицина.

Д-р Бодичева владее: Български език, Немски език, Английски език и Руски език.

Д-р Петя Бодичева работи по договор с НЗОК.

Кабинетът има гъвкаво работно време, удовлетворяващо нуждите на пациента.

5.0, 2 гласа

КОЛЕГИ НА д-р Петя Даниелова Бодичева В ОБЛАСТ Варна

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ИсторияЛюбопитноЗдравни съветиАлтернативна медицинаНовиниНормативни актовеМедицински изследванияОрганизацииЗаведенияХранене при...ПроизводителиЛеченияЛичностиТестовеГеографияОбразованиеСпорт и туризъмСнимкиЛайфстайлАптекиЗдравни проблемиКлинични пътекиНаправления в медицинатаСоциални грижиОткритияБотаникаСпортАнкети