Начало Справочник Медицински специалисти Стоматолози Лекар по дентална медицина, детски Област Пловдив Александaр Атанасовски

д-р Александaр Атанасовски

Лекар по дентална медицина, детски, Област Пловдив

Специалист: Стоматолози, Лекар по дентална медицина, детски

Населено място: Област Пловдив, Пловдив град

Адрес: гр. Пловдив, бул. "България" № 136, уч-ще "Пейо Кр. Яворов"; ул. "Ген. Кутузов" № 2, уч-ще "Димитър Димов"

Телефон: 0879 403443

Още информация:

 

В напълно оборудваните дентални кабинети работят специалистите д-р Десислава Илиева и д-р Александър Атанасовски, които имат дългогодишен опит в работата и с деца. Провеждат се безплатни профилактични прегледи на учениците и преподавателите два пъти в годината и се извършват дентални дейности, при необходимо лечение на зъбите. Работим по Национална програма за профилактика на оралните заболявания при децата до 18г. В рамките на изпълнението й поставяме безплатни силанти.

Целта ни е стоматологичната помощ да е по-близо и по-достъпна до децата в училище, за да се извършват навременни лечения и да не се допуска лоша орална хигиена, образуване на кариеси и усложнения. Обучаваме малките и големи пациенти как да се грижат правилно за зъбите си, най-малките радваме с подаръци и веднъж през годината имат възможността да се насладят на прекрасен спектакъл за зъбите, който провеждаме в самото училище. За по-големите предлагаме и безплатни процедури като почистване на зъбен камък и полиране за по-красиви усмивки.

Родителите могат да бъдат спокойни, когато децата им посещават училищния стоматологичен кабинет, защото атмосферата е съобразена спрямо възрастта, за по-малките има детски предавания, за по-големите подходяща и релаксираща музика. Идвайки с някой приятел или само, детето се чувства уверено, самостоятелно и спокойно, не се страхува от манипулациите и най-важното идва по свое желание, със знанието на своите родители, което ги облекчава от гледна точка на работа и отделяне на специално време, за да заведат детето на стоматолог. А тези родители, които желаят могат да посетят кабинета заедно със своето дете, за да получат повече информация за лечението и профилактиката, които се провеждат.

Работим изцяло по НЗОК, осигуряваме безплатни рентгенови снимки на нашите пациенти до 18 години.

За по-подробна информация се обадете на телефон 0879 403773 или на място в самите кабинети.

5.0, 1 глас

КОЛЕГИ НА д-р Александaр Атанасовски В ОБЛАСТ Пловдив

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЗаведенияНовиниОрганизацииНормативни актовеИсторияЛюбопитноОбразованиеСпорт и туризъмАптекиЛайфстайлСнимкиПроизводителиМедицински изследванияЗдравни съветиАлтернативна медицинаБотаникаСоциални грижиЛичностиТестовеГеографияАнкети