Начало Справочник Медицински специалисти Хуманни лекари Пластична и естетична хирургия Област София Веселин Динев

д-р Веселин Динев

Пластична и естетична хирургия, Област София

д-р Веселин Динев - изображение

Специалист: Хуманни лекари, Пластична и естетична хирургия

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Драговица" № 9; ул. "Константин Иречек" № 48

Телефон: 02 960 4950; дир. тел: 02 960 4969 (МБАЛ "Вита"); 02 952 3935; 02 952 5750 (МЦ "Панацея")

E-mail: v.dinev@vita.bg

Сайт: http://www.vitaestetic.bg/

Още информация:

 

Д-р Веселин Динев специализира пластична, естетична и реконструктивна хирургия изцяло в Париж - Франция.

Той започва своето обучение в най-голямата клиника по пластична хирургия – Болница St. Louis, в екипа на хирурзи от световна величина като Prof. Jean-Marie Servant, Prof. Mark Revol и Prof. Pierre Banzet. Продължава да я посещава периодично по време на цялото си четири годишно пребиваване в Париж и асистира многократно на редица други големи имена в световната пластична хирургия, между които е и откривателят на липосукцията – Dr.Illuz.

В Болницата St. Vinsent de Paul работи дълго в екипа на Dr. Bernard Pavy – един от лидерите на Франция за детска пластична хирургия. Д-р Динев е негов личен асистент дълго време и в клиниката CCBB.

Участва в екипа и е личен асистен още на хирурзите Robert Haddad и Stepfaine Guero.

Известно време прекарва като асистент във френския Институт по хирургия на ръката, под ръководството на Prof. Philippe Saffar.

Д-р Динев има и редица публикации и участия в конгреси по пластична хирургия във Франция.

Д-р Динев добива уменията си в областта на естетичната хирургия с работата си в редица частни клиники в Париж, между които са Clinique d’Alma, CCBB, Clinique Victor Hugo и др. Там асистира в естетичната практика на част от изброените по-горе хирурзи – Bernard Pavy, Robert Haddad, Stepfaine Guero и освен тях на хирурзи като Marc Divaris- за присаждане на коса и Serge Letessier за филъри, ботокс и лазери.

Д-р Динев специализира и медицинска лазерна терапия в университета Paris 6 – Marie Curie с диплома Inter European Diploma for Medical Lasers (Diplome Inter Universitaire Europeene - Lasers Medicaux).

Член е на много френски и международни асоциации за пластична, естетична хирургия и лазерна терапия.

След Париж, Д-р Динев продължава практиката си в Montreal – Canada, където работи в Montreal General Hospital, в екипа на Prof.Brawn, както и в Childrens’ Hospital of Montreal, Royal Victoria Hospital и в Seaford Medical Center for Plastic and Aesthetic Surgery в екипа на Prof. Rene Crepeau.

През последните 4 години практиката му в областта на естетичната медицина и лазерната терапия е основно в Многопрофилна болница за активно лечение "Вита" - София.

Междувременно поддържа професионалната си квалификация, като участва на много европейски форуми.

Д-р Динев е консултант и главен обучаващ за инжектиране на филъри, ботокс и мезотерапия на фирми за внос и дистрибуция на тези продукти, както и консултант на вносители на лазери.

2.9, 7 гласа

КОЛЕГИ НА д-р Веселин Динев В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЗаведенияНовиниОрганизацииИсторияЛюбопитноСнимкиИнтервютаЛеченияНормативни актовеКлинични пътекиИзследванияЛайфстайлЗдравни съветиНаправления в медицинатаСпорт и туризъмОбразованиеАптекиСпортСоциални грижиСтатистически проучванияЛичностиВидеоТестовеГеографияАнкети