Начало Справочник Медицински специалисти Хуманни лекари Клинична хематология Област Плевен Ивайло Георгиев Христов

д-р Ивайло Георгиев Христов

Клинична хематология, Област Плевен

Специалист: Хуманни лекари, Клинична хематология

Населено място: Област Плевен, Плевен град

Адрес: гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" № 8 А

Телефон: 064 886422 - Регистратура; 064 886457 (ДКЦ - Плевен)

3.3, 7 гласа

КОЛЕГИ НА д-р Ивайло Георгиев Христов В ОБЛАСТ Плевен

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЗаведенияНовини