Начало Справочник Медицински специалисти Хуманни лекари Медицинска онкология Област Стара Загора Атанас Матев

д-р Атанас Матев

Хирургия, Област Стара Загора

д-р Атанас Матев - изображение

Специалист: Хуманни лекари, Медицинска онкология, Хирургия

Населено място: Област Стара Загора, Стара Загора град

Адрес: гр. Стара Загора ул. "Цар Иван Асен Втори" № 117

Телефон: 0700 14010; 0888 375060; 0888 395060

E-mail: a_matev@yahoo.com

Сайт: http://www.hemoroidi.bg

Специализации:

Д-р Атанас Матев е хирург специалист в лечението на болести на ануса и ректума. Основател на проктологична практика от 1998 година, където се лекуват 2500 пациенти годишно с хемороиди , анална фисура, фистули и други болести на ануса.

Д-р Атанас Матев е университетски преподавател по хирургия в Медицински Факултет, специалист по Хирургия и Онкология. Извършва в пълен обем проктологични и онкологични операции на хоспитализирани пациенти в Университетска болница-Стара Загора. Практикува рутинно диагностична и терапевтична гастроинтестинална ендоскопия и трансанална ендоскопска микрохирургия.

Още информация:

Ендоскопски Хирургичен Център е открит преди 12 години в гр. Стара Загора от Д-р Атанас Матев. От 1998 година практикува премахване на хемороиди без операция. Прилагат се високоефективни съвременни методи в лечението на хемороиди като банд лигиране, инфраред терапия и др. Премахване на анални фисури и полипи на червата безкръвно и без приемане в болница. Центърът разполага с модерна апаратурта на реномирани световно известни фирми като Olympus , Lumatec, Rudolff и др.

Тук можете да зададете своите въпроси към д-р Матев относно болести на ануса.

3.1, 39 гласа

КОЛЕГИ НА д-р Атанас Матев В ОБЛАСТ Стара Загора

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Здравни проблемиЗаведенияИзследванияНовиниИсторияНаправления в медицинатаЛайфстайлВидеоНаучни публикацииЛюбопитноПсихологияАлт. медицинаОрганизацииНормативни актовеКлинични пътекиПрезентацииОбразованиеСпорт и туризъмСпортСнимкиИнтервютаЛеченияЗдравни съвети