Начало Справочник Здравни институции и организации Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО

Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО

Професионални организации

Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО - изображение

Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО® е създадена през 1991 г. като бюро за консултации, обслужващо основно производители, вносители и износители на стоки. Представлява ги пред министерства и ведомства за издаване на регистрационни документи и разрешителни, относно дейността им. В годините се преструктурира в Агенция за консултиране на частния бизнес в областта на фармацията, производството на продукти, както и на различни структури във ведомства и министерства, подготвящи нормативни документи.

СМИЛО разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти, за предоставяне на услуги от различни области. Стратегията на организацията се основава в търсене на допълнителни и актуални възможности за предоставяне на ценна подкрепа за клиента. Вследствие на това, от създаването на агенцията досега, броят на предоставяните услуги нараства, като към момента те включват консултации по управление на проекти, контрол на доставчиците, в това число инспекции на доставки, свързани с качеството и безопасността на стоките, експедиция с одитиране, разработване на НАССР системи в различни видове производства и др.

 

Дейности:

  • Научно-развойна дейност;
  • Консултантска дейност;
  • Производство на лекарства и хранителни добавки.


Адрес: гр. София, ж.к. "Яворов", бл. 23, вх. 1
Тел.: 02 946 1471; 02 946 1254
E-mail: smilo@gbg.bg
Сайт: www.smilo-bg.com

5.0, 1 глас

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ОРГАНИЗАЦИЯТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Нормативни актовеСнимкиПроизводителиЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСоциални грижиСтатистически проучванияНовиниАнкетиСпортЛеченияСпециалистиПсихологияЗаведенияИстория