Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Диализен център - Диалмед

Диализен център - Диалмед, гр. София

Област София

Диализен център - Диалмед, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Голям Братан" № 8, партер

Телефон: 02 4916874

E-mail: dialmedbg@dialmedbg.com

Сайт: http://dialmedbg.com/

Управител: д-р Георги Лазаров

Още информация:

 

В Диализен център – Диалмед ООД се провежда лечение на пациенти в термален стадий на хронична бъбречна недостатъчност. Целта на центъра е осъществи индивидуализирано с лечение с хемодиализа и перитонеална диализа. В диализния център работи екип от висококвалифицирани специалисти, които притежават дългогодишен опит в областта на диализното лечение. Лечебното заведение оперира с висококачествени медицински изделия и лекарствени продукти. Те дават възможност да се предложи лечение, което да е съобразено с индивидуалните потребности на пациентите.

Предимство на Диализен център – Диалмед ООД са извършваните безплатни доставки по домовете на консумативи и лекарствени продукти, необходими за перитонеална диализа. При нужда се провеждат посещения по домовете от сестра и лекар. Центърът се помещава в новопостроена сграда. Оборудван е със съвременна апаратура.

Диализен център – Диалмед ООД полага усилия за висококачествен лечение в съответствие с изискванията на Медицинския стандарт за диализно лечение.

5.0, 1 глас

ОЩЕ Центрове по диализа В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Спорт и туризъмОрганизацииСпециалистиЛайфстайлОбразованиеНовиниАптекиЛюбопитноИсторияСпортИнтервютаСоциални грижи