Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Слъжба по трудова медицина "ПЛЮС" ООД

Служба по трудова медицина "ПЛЮС" ООД, гр. София

Област София

Служба по трудова медицина "ПЛЮС" ООД, гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ж.к. "Дианабад", ул. "Крум Кюлявков" № 15А, Бизнес център, ет. 1, офис 2

Телефон: 02 868 0511; 0878 850396

E-mail: sofia_stm@abv.bg

Сайт: http://www.trudova-medicina-bg.com/

Още информация:

 

Служба по трудова медицина "ПЛЮС" ООД осигурява всичко необходимо на работодателя по безопасност и здраве и по трудова медицина. Специалистите във фирмата извършват високоспециализирани оценки на риска за всякакви обекти – от строителство до специализирани научно-развойни звена. Има собствен орган за контрол от вид С за измерване на всичко и издава съответния сертификат под акредитация. Провежда и осигурява всички изискващи се обучения за фирмите. Незабавна реакция при проверка от страна на инспекция по труда. Организира и подпомага извършването на профилактични медицински прегледи. Извършва и трудовоправни консултации за работодатели.

 

Услуги:

  • трудова медицина, измервания фактори работна среда, измервания електробезопасност, обучения по оказване на първа помощ, обучения по безопасност и здраве, обучения по РД 07-2, оценка на риска, профилактични програми.

 

В Служба по трудова медицина ПЛЮС ООД работят специалисти по трудова медицина, инженерна безопасност, психология на труда.

 

Работно време:

  • понеделник - петък: 08.30 - 17.30 ч.

 

5.0, 1 глас

ОЩЕ Служби по трудова медицина В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Социални грижиСпециалистиНовиниОбразованиеИсторияКлинични пътекиЛюбопитноНормативни актовеАлтернативна медицинаОрганизацииНаправления в медицинатаТестовеПроизводителиСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиЛичностиБотаникаСпортОткритияЛеченияГеографияСпорт и туризъмАптекиИнтервюта