Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Клиника по медицинска онкология към МБАЛ за женско здраве "Надежда"

Клиника по медицинска онкология към МБАЛ за женско здраве "Надежда", гр. София

Област София

Клиника по медицинска онкология към МБАЛ за женско здраве "Надежда", гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ж.к. "Красна поляна", ул. "Блага вест" № 3

Телефон: 02 441 7970 - регистратура МБАЛ "Надежда"; 0882 193972 (8:00 - 14:00 ч.) - за записване на часове

E-mail: mbal@nadezhda.bg

Сайт: http://www.nadezhda.bg

Още информация:

 

Клиниката е най-новата част от структурата на МБАЛ за женско здраве "Надежда". В уютна и модерна работна среда, професионален екип от онколози-химиотерапевти прилага лекарствено лечение на рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебелото черво и други локализации. Лечението на пациентите се извършва по клинична пътека 298 и по клинични процедури, изцяло финансирано от НЗОК. В клиниката работят познати на пациентите лекари с дългогодишен опит в лечението на солидни тумори.

Отделението функционира в тясно сътрудничество с всички останали звена на болницата и разполага с възможности за отлична образна диагностика и изключително широка гама от лабораторни изследвания. Всичко това гарантира качествено лечение при спокоен болничен престой за нашите пациенти.

Клиниката разполага с дневен стационар за амбулаторно лечение за 15 човека, както и 5 болнични стаи с 13 легла, всяка от които е оборудвана със самостоятелен санитарен възел. За нашите пациентите се грижат специално обучени медицински сестри при отлични битови условия, съобразени с европейските стандарти. Пациентите имат възможността да бъдат лекувани по актуални схеми на лечение не само с регистрираните в страната медикаменти, а и с най-съвременните лекарствени протоколи чрез участие в клинични програми.

 

Специалисти:

 

Работно време:        

  • всеки ден: 08.00 - 15.00 ч.

 

Работи по договор с НЗОК.3.6, 9 гласа

РАБОТИ ПО СЛЕДНИТЕ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ

ОЩЕ Онкологични болници и центрове В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Клинични пътекиНовиниСпециалистиНормативни актовеОрганизацииЛюбопитноИсторияЛайфстайлНаправления в медицинатаВидеоПсихологияНаучни публикацииАлт. медицинаИзследванияПрезентацииСнимкиГеографияОбразованиеСоциални грижиЗдравни съветиПроизводителиТестовеСпортЛичностиОткритияБотаникаЛечения