Начало Справочник Здравни заведения Област Русе Русе град Дентално студио д-р Димитрови

Дентално студио д-р Димитрови

Област Русе

Дентално студио д-р Димитрови - изображение

Населено място: Област Русе, Русе град

Адрес: гр. Русе, бул. "Липник" № 123, Бизнес Парк Русе, корпус А, ет. 4

Телефон: 082 823072; 0888 890703

E-mail: office@drdimitrovi.com

Сайт: http://drdimitrovi.com/

Още информация:

Дентално студио д-р Димитрови е специализирана клиника в областта на стоматологичните и естетичните процедури.

Ето какво споделя екипът на клиниката:

  • "Вие сте човек, който държи на себе си и има сериозно отношение към здравето си. Здравата и красива усмивка е важна за Вас, цените времето си и не желаете да го губите в чакане. За Вас са важни индивидуалният подход, безкомпромисната хигиена, коректността и високото ниво на обслужване и грижа, защото изисквате да получавате това във всяка сфера от живота си.
  • Стремите се да намерите решение на проблемите със зъбите си и да получите мечтаната усмивка без болка, в приятелска атмосфера, със съвременни методи на лечение и високо ниво на обслужване.
  • Ние сме екип от добри професионалисти, обичащи това, което правят, търпеливи и състрадателни. Разбираме, че може да ви е страх или да ви е неприятно да ходите на зъболекар, и ще направим всичко възможно да променим това, за да се чувствате спокойни, защото вярваме, че това е неизменна част от успеха на лечението ви.
  • Предлагаме цялостно решение за проблемите в устата Ви и индивидуален подход, съобразен с вас, в удобна и комфортна обстановка с високо ниво на обслужване и персонална грижа.
  • Работим по уникален метод за естетическо и функционално възстановяване на зъбите ви при изтриване, чрез който в рамките на 5 работни дни ще постигнем пълно възстановяване на проблемите в устата ви. Така пестите време (всеки знае, че денталното лечение може да отнеме месеци и години) и сигурно е трудно да повярвате, но за 5 дни може да си тръгнете с чисто нова усмивка.
  • Използваме най-съвременна технология като цифрово изображение, микроскоп Zeiss и ултразвукови инструменти за извършване на лечение на кореновите канали, което дава възможност за лечение в едно посещение в голяма част от случаите.
  • Ортодонтското лечение на деца и възрастни със системата DAMON дава възможност да се подобри усмивката в далеч по-кратки срокове, с по-голям комфорт и с по-хубави резултати и ползи, които остават за цял живот. Без вадене на здрави зъби.
  • Независимо от пол, възраст и социално положение, красивата усмивка има властта да грабне другите и да остави трайно впечатление. Дизайн на усмивка е науката, чрез която възстановяваме и усъвършенстваме вашата естествена усмивка.
  • Поставянето на импланти позволява да се възстанови дъвкателната способност при загуба на един или няколко от зъбите, което естествено и лесно връща пълният комфорт за пациента, а и по този начин не позволява загуба на кост, поради естествения процес на атрофия след загубата на зъб.
  • Ние, екипът на Дентално студио д-р Димитрови, се стремим да се чувствате удобно и комфортно при престоя Ви при нас. Ако желаете да разгледате студиото или да разберете повече за нас, не се колебайте да ни попитате, ще ви разкажем с удоволствие.".

Специалисти:

Дентална клиника Д-р ДимитровиДентално студио д-р Димитрови Дентално студио д-р Димитрови Дентално студио д-р Димитрови Дентално студио д-р Димитрови Дентално студио д-р Димитрови

 Фейсбук страница на Дентално студио д-р Димитрови.

4.0, 8 гласа

ОЩЕ Дентални клиники В ОБЛАСТ Русе

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиОбразованиеСпорт и туризъмНовиниОрганизацииЛюбопитноСнимкиИсторияИзследванияЗдравни съветиПроизводителиНормативни актовеАлт. медицинаБотаника