Начало Справочник Здравни заведения Област Русе Русе град Дентално студио д-р Димитрови

Дентално студио д-р Димитрови

Област Русе

Дентално студио д-р Димитрови - изображение

Населено място: Област Русе, Русе град

Адрес: гр. Русе, бул. "Ген. Скобелев" № 46, ет. 1, офис 7

Телефон: 082 823072; 0888 890703

E-mail: office@drdimitrovi.com

Сайт: http://drdimitrovi.com/

Още информация:

 

Дентално студио д-р Димитрови е специализирана клиника в областта на стоматологичните и естетични процедури. Тук се работи с най-модерна техника, с най-качествени материали и по най-съвременни методи. В клиниката на пациентите е предоставена възможност да се докоснат до най-високите световни стандарти в денталната медицина. Студиото разполага с висококвалифицирани лекари, всеки от които е специалист в отделна област. Целта на клиниката е да запознае хората с другото лице на стоматологията, а именно - индивидуалния подход и отношение.

В Дентално студио д-р Димитрови предлагат:

1. Профилактични процедури - За отлично дентално здраве всеки има нужда от профилактични прегледи и почиствания. Те са ключът към вашите здравите зъби и венци. Пациентите на клиниката нямат грижата да мислят за това - екипът го прави за тях, като им напомня на всеки шест месеца.
Пародонтология - отдръпнати и кървящи венци, клатещи се криви зъби. Благодарение на специалиста пародонтолог и наличието на подходящата за лечението на тези симптоми техника, за пациентите на денталния център тези проблеми вече не съществуват.

2. Хирургия и имплантология - в Дентално студио д-р Димитрови се извършва безболезнено оперативно вадене на мъдреци, пластични операции на меките тъкани и поставяне на импланти. Тук отдавна не се пилят здрави зъби с цел изработването на мостове. Благодарение на специалиста по хирургия и имплантология в клиниката, поставянето на импланти се е превърнало в ежедневие.

3. Лечение на кореновите канали - на разположение в Дентално студио д-р Димитрови е уникален за града микроскоп, позволяващ изключителна прецизност в диагностиката и лечението на кореновите канали.

4. Ортодонтия - за много възрастни и деца неправилната захапка и кривите зъби са притеснителен и трудноразрешим проблем. С предлаганата в клиника система брекети DAMONSYSTEM, пациентите получават възможност бързо да оставят тези проблеми в миналото, като се подложат на лечение, което е по-бързо и комфортно от това с други видове брекети и без нужда от вадене на здрави зъби.

5. Лечение на абразио (изтрити зъби) - изтриването на зъбите е заболяване, което може да доведе до множество и непредвидими неприятни последици. В денталния център се предлага услуга, чрез което е възможно да бъдат възстановени изтритите зъби, правейки ги да изглеждат като току-що поникнали. Това се постига чрез прилагания, в Дентално студио д-р Димитрови, нов биологичен метод на директна реставрация (скулптиране директно в устата на пациента) без да се налага да се пилят всички зъби, за да се поставят корони.

6. Естетични процедури с хиалуронова киселина - студиото предлага естетични процедури с хиалуронова киселина - уголемяване на устни, изглаждане на всякакъв вид бръчки, подмладяване на кожата на лицето, деколтето и ръцете.

Оборудване:

Дентално студио д-р Димитрови разполага с първокласно оборудване от известни марки, което улеснява и вдига качеството на предлаганите услуги и прави резултатите предсказуеми.

 • И в двата зъболекарски кабинета са монтирани дигитални рентгенови апарати на италианската фирма Anthos, от последно поколение (с минимално ниво на облъчване), което спестява време на пациентите.
 • Центърът разполага с операционен микроскоп Zeiss, който дава възможност да се вадят чужди тела от кореновата система на зъбите и се покачва процентът на успешно излекуваните случаи.
 • Апаратът за пиезохирургия (ултразвукова) на френската фирма Satelec позволява оперативното изваждане на зъби и други оперативни интервенции да се извършват с минимална травма за тъканите, лекото и безболезнено възстановяване след манипулацията.

Разполага още с:

 • апарат за запълване на коренови канали с топла гутаперка;
 • апекслокатор-апарат за електронно измерване дължината на кореновите канали на американската фирма SybronEndo;
 • апарат за машинно разширяване на кореновите канали (EMS-Швейцария);
 • лампа за професионално избелване на зъбите (Beyond-USA);
 • имплантологичен мотор на W&H;
 • апарат за лазер терапия;
 • автоклав клас В за стерилизация на инструментариума;
 • машина за индивидуално опаковане на инструментите преди стерилизация;
 • интраорална камера за визуализация на проблемните места в устата, за да може и пациентът да види това, което вижда стоматологът.
 • Диодният лазер NV Microlaser се използва за третиране на меките тъкани при разкриване на кучешки зъби в хода на ортодонтското лечение, при вземане на отпечатък за мостове и корони, около импланти, при пародонтит и още много други процедури.

Специалисти:

Официална фейсбук страница на Дентално студио д-р Димитрови.

4.0, 8 гласа

ОЩЕ Дентални клиники В ОБЛАСТ Русе

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниСпециалистиНормативни актовеОрганизацииЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлОбразованиеСоциални грижиИсторияМедицински изследванияАлтернативна медицинаСпортСпорт и туризъмЛеченияСнимкиПсихологияКлинични пътекиИнтервютаГеографияДиетиАнкетиБотаникаЛичностиНаправления в медицинатаПроизводителиХранене при...