Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Дентален център Д-р Кънев

Дентален център Д-р Кънев

Област София

Дентален център Д-р Кънев - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ул. "Осогово" № 60

Телефон: 02 9296101; 0882 713269

E-mail: drkanev@mail.bg

Сайт: https://dr-kanev.org/

Управител: Д-р Анатолий Кънев

Още информация:

Дентален център "д-р Кънев" е създаден през 1992 г. от д-р Анатолий Кънев. В момента в центъра работи голям екип от високопрофесионални специалисти, практикуващи широк кръг от дентални услуги. Клиниката е ориентирана в областта на имплантологията, ортодонтията и естетичната стоматология.

 Услуги:

  • Имплантология;
  • Ендодонтия;
  • Профилактика;
  • Ортодонтия;
  • Естетична стоматология;
  • Орална хирургия;
  • Керамични корони и фасети - дентален център "Д-р Кънев" въведе в своята практика CAD-CAM системата CEREC 3 AC. Tова е модулна система за автоматизирано проектиране и изготвяне на керамични инлеи, онлеи, коронки, фасети и мостове за предни и задни зъби. Така става възможно в рамките на едно посещение на пациента, в течение на час и половина да бъдат изработени естетичните конструкции.

Специалисти:

  • Д-р Красимир Бинев - специалист анестезиолог.

Денталният център разполага със собствена зъботехническа лаборатория. Тук се държи на качеството, което е гарантирано от висок професионализъм и дългогодишен опит, модерна техника, инвестиции в нови технологии и не на последно място - комфортна обстановка. Възможностите са в ръцете на професионален екип от специалисти, доказващи се и работещи задълбочено във всички области на денталната медицина, обединени от питагорейския принцип за изграждане на школа, следваща повелята на Учителя: "Primum non nocere".

"Изцелението – това е дело на времето, но понякога това е дело и на възможността", Хипократ.

3.5, 2 гласа

ОЩЕ Дентални клиники В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиИсторияНовиниСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиИзследванияПроизводителиАлт. медицинаНормативни актовеОрганизацииСпорт и туризъмЛайфстайлОбразованиеАптекиИнтервютаСпортСоциални грижиБотаника