Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Медицински център "Фитолек"

Медицински център "Фитолек", гр. София

Област София

Медицински център "Фитолек", гр. София - изображение

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, кв. "Лозенец", ул. "Рилски езера" № 15, ет. 1, ап. 1

Телефон: 02 9624822

E-mail: info@phytolek.com

Сайт: http://www.phytolek.com

Управител: Д-р Мариян Иванов

Още информация:

 

Оздравителен хомеопатичен център "Фитолек" е създаден от д-р Мариян Иванов – специалист по вътрешни болести, член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация и преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

Медицински център "ФИТОЛЕК" - София, разполага с обособени:

  • приемна и регистратура с удобни условия за кратко изчакване на пациента и придружителите му;
  • специализирани кабинети, в които медицински специалисти комбинират класическите методи на лечение, лазертерапията и ултразвуковата терапия с хомеопатия, фитотерапия, апитерапия, източна рефлексотерапия – акупресура и акупунктура, аурикулотерапия, класически и източен масажи и инфрачервена сауна, в която лечебното действие на инфрачервените лъчи се комбинира с аромотерапия, музикотерапия и хидропанелен масаж.

Медицински център "Фитолек" - София се намира в квартал "Лозенец" и е обвързан с добра инфраструктура, осигуряваща лесен достъп с личен или обществен транспорт.

Центърът разполага с външни и вътрешни телекомуникационни връзки, както и с компютърна система за обработка и съхранение на данните. За осигуряване на сигурността на пациентите и персонала Медицински Център "Фитолек" поддържа двадесет и четири часова охрана и електронна защита със СОТ.

Всички прегледи и процедури в Медицински Център "Фитолек" - София, се извършват само след предварително записване на тел. 02 962 4822 от 9.30 до 17.30 часа, от понеделник до петък.

 

Работно време – от 9.30 до 17.30 часа, от понеделник до събота.

 

Д-р Даринка Русева от екипа на Медицински център "Фитолек" осигурява съботните дежурства след предварително записване за преглед на тел. 0888718439.

Екипът на Медицински център "Фитолек" – София се състои от медицински специалисти, които комбинират класическите методи на лечение с хомеопатия, фитотерапия, нутритерапия, апитерапия, източна рефлексотерапия, аурикулотерапия, класически и източен масажи и др:

  • Д-р Мариян Иванов - собственик на Медицински център "Фитолек", София. Специалист по вътрешни болести, преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.
  • Д-р Даринка Русева - специалист по вътрешни болести, физиотерапия и рехабилитация, хомеопатия.
3.0, 5 гласа

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

НовиниСпециалистиЛайфстайлОрганизацииОбразованиеАптекиЛюбопитноИсторияСпортИнтервютаСоциални грижи