Начало Справочник Здравни заведения Област София София град Дървеница Дерматологична клиника София

Дерматологична клиника София

Област София

Дерматологична клиника София - изображение

Населено място: Област София, София град, Дървеница

Адрес: гр. София, ж.к. "Дървеница", ул. "Бели Мел" № 2А

Телефон: 02 472 1356; 0879 051503

E-mail: info@dermasofia.com

Сайт: http://www.dermasofia.com

Управител: Д-р Ивайло Петров; д-р Росица Денчева

Още информация:

Дерматологична клиника "София" е групова практика за специализирана извънболнична медицинска помощ, която предлага услуги в областта на дермато-венерологията. Клиниката е разположена в кв. Дървеница – в близост до сърцето на една от най-младежките части на града – Студентски град, жилищните квартали Мусагеница и Младост.

Първата среща с екипа на клиниката е с работещите на регистратурата – това е най-младата част от екипа, чиято мисия е да организира престоя Ви в клиниката и да спести Вашето време и усилия при необходимост от ползване на услугите на клиниката.

В дерматологичните кабинети ще получите консултация относно всички проблеми, които имате с Вашата кожа. Специалистите, работещи в Дерматологична клиника "София" са подготвени да отговорят на Вашите очаквания и да намерят разрешение на проблемите Ви в областта на общата, детската, хирургичната и естетична дерматология:

 • Д-р Николай Найденов.

В случай, че се страхувате и не знаете как да се предпазите от полово-предавана инфекция, имате съмнение, че сте се инфектирал с такава или имате опасения, че можете да я предадете на партньора си, можете да се консултирате със специалистите на Дерматологична клиника "София".

Манипулационната е тази част от клиниката, в която се осъществяват широк спектър от дермато-хирургични манипулации – отстраняване на бенки, премахване на брадавички, кожни биопсии и др. Тук се провеждат и множество дермато-естетични процедури – инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства, химически пилинг и мезотерапия. Целта им е да Ви накарат да се почувствате подмладени и освежени.

Дерматологична клиника "София" разполага с апарат Lumenis Light Sheer.

Системата LightSheer е смятана за "златен стандарт" сред уредите за лазерна епилация и предлага революционни качества и значителни предимства пред останалите апарати за лазерна епилация:

 • въздействие върху всеки тип кожа (от най-светлата до мургави кожи) и при кожа с тен;
 • могат да се повлияят и светли, включително руси косми;
 • дава възможност за трайно премахване на нежеланото окосмяване;
 • бърза и неинвазивна процедура, без последващо време за възстановяване;
 • успешно лечение при врастване на космите, съдове на краката и доброкачествени пигментни петна.

Записването на час за консултация в Дерматологична клиника "София" може да стане по един от следните начини:

 • По телефона: 02 472 1356 или 0879 051503 - можете да запишете час за преглед при дерматолог

За Ваше удобство ползвайте следните интервали от време за връзка с нас по телефона:

понеделник - петък - от 9,00 до 19,00ч.

събота - от 10,00 до 14,00ч.

 • На място в клиниката:

В случай, че сте посетили клиниката, за да получите информация или за предходен преглед, можете да планирате своето следващо посещение на регистратурата или при лекаря - още преди да е завършил прегледа Ви. И в двата случая ще получите напомнящо талонче за датата и часа на следващия Ви преглед, както и за името на лекаря, който ще осъществи прегледа или заплануваната манипулация.

 • Чрез уеб-сайта на клиниката:

На адрес www.dermasofia.com или на info@dermsofia.com Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. можете да изпратите запитване за консултация и нашият регистратор ще се свърже с Вас, за да уговорите удобно за Вас време за преглед.

Консултации на хронично болни пациенти:

В случай, че лекарят Ви прецени, че страдате от хронично заболяване, то Вие ще се нуждаете от по-продължително проследяване и лечение. Още по време на първия преглед лекарят ще Ви предостави възможност да използвате карта по програмата "Дългосрочна грижа". Тази карта ще Ви служи и за отстъпка при продължителното наблюдение или терапия. На него лекарят ще планира датата и часа на следващото Ви посещение. В случай, че спазвате датите на назначените следващи прегледи, ще можете да се възползвате от отстъпка от цената на редовните прегледи и манипулации. Информация за тази програма и нивата на отстъпка можете да поучите на телефоните за записване, както и на www.dermasofia.com.

Работно време на клиниката:

 • от понеделник до петък - 9.00 - 19.00ч.
 • събота - 10.00 - 14.00ч.

Работи по Договор с НЗОК - направление №3 за преглед с код специалност 04.

3.3, 27 гласа

ОЩЕ Дерматологични центрове В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАВЕДЕНИЕТО

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

СпециалистиЛюбопитноНовиниНормативни актовеБотаникаОрганизацииЛеченияОбразованиеСпорт и туризъмИнтервютаПсихологияЛайфстайлАнкетиФизиологияЗдравни съветиАнатомияИзследванияСоциални грижиСпортИсторияАлт. медицинаВидеоСнимкиПроизводителиКлинични пътекиДиетиГеографияЛичностиНаправления в медицинатаТестовеХранене при...Аптеки