Начало Справочник Производители Natural Factors

Natural Factors

Natural Factors - изображение

Natural Factors отглежда органична ехинацея, която влага в продуктите си, в собствени ферми, разположени в регион Оканаган, Британска Колумбия, както и билки, които се берат свежи и на  ръка, и се обработват в рамките на часове в собствен завод за екстракция. Компанията инвестира в хора, наука и технологии, за да създава природни здравословни храни, които са безопасни, надеждни и ефективни.

Natural Factors провежда лабораторни и клинични изследвания, за да се осигури ефикасността на всички продукти. Изследванията гарантират безопасността, чистотата и силата на всички суровини. Компанията e индустриален лидер в осигуряване на качество, а лабораторните й съоръжения са най-големите и специализирани в Канада.

Компания Natural Factors е известна с разработването на решения за специфични състояния за най-общите проблеми на потребителите в здравеопазването. Тя е сред малкото производители в Северна Америка, разполагащи със съоръжения и опит в капсулирането на меки желатинови капсули, което позволява много от добавките да се предлагат в тази популярна форма. Освен таблетки и капсули, се произвеждат също прахообразни, тинктури, течности и сиропи.

Natural Factors – съвременна природна терапия с гарантиран ефект!

 Natural Factors – един от най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка има почти 50-годишен опит в създаването на истински, ефективни и доказано безопасни продукти за здраве. Огромният асортимент на Natural Factors включва билкови екстракти, витамини, минерали, есенциални мастни киселини, суперхрани и др. Най-търсените от потребителите са категориите женско здраве и хормонален баланс, сърдечно-съдова система, контрол върху кръвната захар, нервна система и др.

 Екологично чисти почви и чисти суровини!  Канадският бранд може да се похвали със свои ферми за биологично земеделие, високо технологични лаборатории и модерни производствени съоръжения, както и огромен екип от професионалисти в областта на конвенционалната и природната медицина.

Фермите на Natural Factors се намират в щата Британска Колумбия, Канада. Характерно за екологично-чиститата земя, която притежава компанията е, че е изключително богата на минерали. Тори се само с биотор и богати на азот морски растения. Растенията, от които се извличат екстрактите са само organic и никога – генно модифицирани! Това осигурява 100% гаранция, че произходът на крайните продукти е природен и чист.

 100%  свежи и истински продукти! Продуктите на Natural Factors не съдържат GMO, пестициди, разтворители, тежки метали и др. – за това гарантира независимата организация ISURA. Един от най-иновативните методи, чрез които ISURA проверява чистотата на състава, е т. нар. Мас-спектромия. Мас-спектралният анализ е един от най-надеждните, тъй като с негова помощ се откриват поне 400 вида вредни вещества на молекулярно и атомно ниво. Продуктите на Natural Factors са изцяло съобразени с изискванията на Американската фармакопея (USP), Канадската агенция за инспекция на храните (CFIA) и др.

 Иновациите, които движат света напред! Organic произходът на билките не е единственото, от което зависи качеството на крайния продукт. Има още един много важен момент: как се обработват растенията при извличането на екстрактите. Ако този процес не е достатъчно прецизен и щадящ, потентността на екстракта впоследствие ще бъде много ниска. В това отношение Natural Factors въвежда изключителна иновация: уникалният EnviroSimplex® метод, при който се използват само най-ниски температури на обработка. Той не само запазва бионаличността на растителните екстракти, но и подсилва действието им. Повечето традиционни методи за обработка на растителните екстракти унищожават значителен процент от лечебните вещества в състава на растенията, но при EnviroSimplex® полезното остава полезно до края!

Natural Factors е № 1 производител на природни продукти в Канада! Компанията е наградена от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни! Изключителен представител за България: Гео Нутришън ЕООД.

Държава: Канада
Сайт: www.naturalfactors.com

5.0, 2 гласа

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Презентации