Начало Справочник Медицински специалисти Хирургия Област София Иво Диков Близнашки

д-р Иво Диков Близнашки

Хирургия, Област София

д-р Иво Диков Близнашки - изображение

Специалист: Хирургия

Населено място: Област София, София град

Адрес: гр. София, ж.к. "Младост 1", ул. "Димитър Моллов" № 1 (сградата на УМБАЛ "Света Анна")

Телефон: 0888 321101; 02 9866 205

Още информация:

 

Д-р Близнашки е завършил Медицинска Академия - София и има придобита специалност по Обща Хирургия от 1983 г. Изкарал е курсове по урология, гръдна хирургия, хирургична онкология, хирургия на черния дроб, жлъчните пътища и панкреаса и по мениджмънт на здравеопазването. Защитава дисертация за степен "кандидат на медицинските науки" на тема "Селективно хирургично лечение при кървящи стомашни и дуоденални язви. Оперативна тактика и методи". Преминал и завършил успешно няколко специализации и специализирани курсове в България, Франция, Германия и Полша.

Д-р Иво Близнашки започва кариерата си като клиничен ординатор по Обща Хирургия в МА и е работил като ординатор - хирург в ОРБ "Д-р Р. Ангелов" – София. Завеждал е хирургично отделение в V-та Градска клинична болница. Има практика в чужбина като консултант по обща хирургия и в България като старши ординатор – хирург в Клиника по обща хирургия при УМБАЛ "Св. Анна" - София.

От 2012 до 2014 г.е завеждащ отделението по хирургия в МБАЛ "Софиямед", а от 2014 г. досега е началник отделение в УМБАЛ "Света Анна".

3.6, 12 гласа

КОЛЕГИ НА д-р Иво Диков Близнашки В ОБЛАСТ София

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

КОМЕНТАРИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТА

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

ЗаведенияНовиниОрганизацииИсторияЛюбопитноСнимкиИнтервютаЛеченияНормативни актовеИзследванияКлинични пътекиЛайфстайлЗдравни съветиНаправления в медицинатаСпорт и туризъмОбразованиеАптекиСпортСоциални грижиСтатистически проучванияВидеоЛичностиТестовеГеографияАнкети